Dinar Türk Ocakları şehitleri andı

Anma programı Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Programın açılış konuşmasını Türk Ocakları Dinar Şubesi Başkan Yardımcısı Alptekin Kalkan yaptı. Kalkan, Türk Milleti’nin her zamankinden daha çok şuurlu olup, milli ve manevi değerlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.Anma programında Gazi Yılmaz tarafından, Yasin-i Şerif okundu. Türk Ocakları Derneği Dinar Şube Başkanı Araştırmacı Yazar, Şair Raif [&hellip]

Anma programı Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmasını Türk Ocakları Dinar Şubesi Başkan Yardımcısı Alptekin Kalkan yaptı. Kalkan, Türk Milleti’nin her zamankinden daha çok şuurlu olup, milli ve manevi değerlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
Anma programında; Gazi Yılmaz tarafından, Yasin-i Şerif okundu. Türk Ocakları Derneği Dinar Şube Başkanı Araştırmacı Yazar, Şair Raif Öztürk şehadet ve önemini anlattı. Programda Dinar ilçesinin teröre kurban giden şehitleri slayt eşliğinde izlendi. Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Gazi Hasan Ceylan günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Dinarlı şairler Rıfat Yiğit, Abdurrahman Ertürk, Refik Kaplan ve Mehmet Arslan şiir okudular. Programa; Harp Melülü Gazileri Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilci Gazi Hasan Ceylan, Engelliler Derneği Başkanı Seydi Özkurt, Belediye Meclis Üyeleri, Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Yönetimi ve üyeleri, Türk Ocakları Dinar Şubesi üyeleri ile çok sayıda Dinarlı katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme