Dinar, Tınaztepe'den 3 puan aldı

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Dinar Belediyespor kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Tınaztepe Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki gol bulan Dinar Belediye 3 puanın sahibi oldu. Maçın ilk yarısında yaşanan gerginlikte hem Dinar'dan hem de Tınaztepe'den birer oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı.MAÇTAN DAKİKALAR25. dakikada gelişen Dinar atağında Emre [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Dinar Belediyespor kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Tınaztepe Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki gol bulan Dinar Belediye 3 puanın sahibi oldu. Maçın ilk yarısında yaşanan gerginlikte hem Dinar’dan hem de Tınaztepe’den birer oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
25. dakikada gelişen Dinar atağında Emre topu Tınaztepe ağlarına bıraktı. 1-0
29. dakikada yaşanan gerginlikte Dinar Belediyesporlu Ali ve Tınaztepe Belediyesporlu Ahmet kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra iki ekipte 10 kişi mücadele etti.
85. dakikada gelişen Dinar atağında Semih takımının ikinci golünü kaydetti. Semih’in bu golü karşılaşmanın da skorunu belirledi.
Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Dinar Belediyespor kazandığı bu maçtan sonra 14 olan puanını 17’ye yükseltmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme