Dinar OSB yönetimi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Toplantı gündeminde görüşülen konulardan biri olan 2016 yılı arsa satış metrekare birim fiyatının 28,22 TL olarak uygulanmasına karar verildi.Dinar OSB 2016 yılı tahmini bütçesi oybirliği ile kabul edildi. Beş yılda uygulanan ücret tarifeleri 2016 yılında da aynen uygulanacak. Cadde ve sokak aydınlatması, su kuyusunun elektriği ve kamera güvenlik sistemin elektrik ihtiyacını karşılamak için 250 kilowatlık [&hellip]

Toplantı gündeminde görüşülen konulardan biri olan 2016 yılı arsa satış metrekare birim fiyatının 28,22 TL olarak uygulanmasına karar verildi.
Dinar OSB 2016 yılı tahmini bütçesi oybirliği ile kabul edildi. Beş yılda uygulanan ücret tarifeleri 2016 yılında da aynen uygulanacak. Cadde ve sokak aydınlatması, su kuyusunun elektriği ve kamera güvenlik sistemin elektrik ihtiyacını karşılamak için 250 kilowatlık 3 nolu trafo binasına abone olunmasına karar verildi. Osmangazi İl Müdürlüğü gidilerek abonelik işlemleri başlatılacak. Abonelik işlemleri için OSB Bölge Müdürü İbrahim Er’e yetki verildi.
Toplantıya; Dinar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet Acar, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hakan Uyan, Hüseyin Demirkan, Nedim Soyaltın, OSB Bölge Müdürü İbrahim Er, OSB Memuru Mehmet Paşa Orhan ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri Atalay katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme