Dinar MR cihazına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Kurulum çalışmaları sona eren MR cihazının ön çalışmalarının devam ettiği ve deneme çekimlerinin başladığı bildirildi.Yaklaşık 6 ay önce AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Devlet Hastanesine MR cihazının geleceğini ilerleyen dönemde ise B sınıfı hastane olmak için gerekli şartların yerine getirileceğini söylemişti. Resmi yazışmalar ve bürokratik engellerin aşılmasından sonra geçtiğimiz ay MR cihazı Dinar [&hellip]

Kurulum çalışmaları sona eren MR cihazının ön çalışmalarının devam ettiği ve deneme çekimlerinin başladığı bildirildi.
Yaklaşık 6 ay önce AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Devlet Hastanesine MR cihazının geleceğini ilerleyen dönemde ise B sınıfı hastane olmak için gerekli şartların yerine getirileceğini söylemişti. Resmi yazışmalar ve bürokratik engellerin aşılmasından sonra geçtiğimiz ay MR cihazı Dinar Devlet Hastanesine getirildi. 1 ay boyunca kurulma çalışmalarının devam ettiği cihaz yakın zamanda deneme çekimlerine başlayacak.
“B SINIFI HASTANE OLMALIYIZ”
AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, MR cihazının Dinar’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek şunları söyledi:
“Başhekimimiz, hastane yönetimimiz ve milletvekilimiz Ali Özkaya MR cihazının ilçemize gelmesi için çok uğraş verdiler. Küçük ilçelere aslında bu cihazlar verilmiyordu. Nüfusumuzun en az 100 bin olması gerekmekte. Tekrar bütün vatandaşlarımıza ve hastanemize MR cihazı hayırlı olsun. Bunun yanında hastanemizi B sınıfı hastane vasfına yükseltmek için eksikliklerimizi tamamlayacağız. İnşallah B sınıfı hastane olarak Dinar’da sağlık alanında büyük bir hizmet vermiş oluruz.”

Bakmadan Geçme