• Haberler
  • Spor
  • Dinar Kayıhan'ı elinden kaçırdı – Kocatepe Gazetesi

Dinar Kayıhan'ı elinden kaçırdı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Dinar Belediyespor ligin 14. haftasında kendi evinde Kayıhan Belediyespor'u konuk etti. Maça iki ekipte hızlı başlarken ilk yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Takımlar ikinci yarıda birer gol bulurken Kayıhan Belediyespor ise maçı 10 kişi tamamladı.Kayıhan Belediyespor bu maçtan aldığı 1 puanla puanını 16'ya çıkarırken Dinar Belediyespor ise aldığı 1 puanla [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dinar Belediyespor ligin 14. haftasında kendi evinde Kayıhan Belediyespor’u konuk etti. Maça iki ekipte hızlı başlarken ilk yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Takımlar ikinci yarıda birer gol bulurken Kayıhan Belediyespor ise maçı 10 kişi tamamladı.
Kayıhan Belediyespor bu maçtan aldığı 1 puanla puanını 16’ya çıkarırken Dinar Belediyespor ise aldığı 1 puanla bir sıra geriledi ve 20 puana ulaştı.
MAÇTAN DAKİKALAR
68. dakikada Dinar atağında Mehmet attığı golle takımını öne geçiren isim oldu. 1-0
78. dakikada yüklenen Kayıhan Refik Can Ardinç ile eşitliği sağladı. 1-1
83. dakikada yaşanan pozisyonda Kayıhan’dan Serdar Meydan rakibine yaptığı sert faul ile direkt kırmızı kart gördü. Kayıhan Belediye bu dakikadan sonra 10 kişi mücadele etti.

Bakmadan Geçme