Dinar Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti

Dinar Devlet Hastanesini yerinde değerlendiren Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Fikret Başkan aksaklık yaşanmadan koordineli bir şekilde taşınmanın gerçekleşmesi için hastane yönetici ve idarecileri ile bir araya gelerek planlama yaptılar.16 MİLYONLİRAYA MÂL OLDUİnşaatı yaklaşık 16 milyona mal olan yeni Dinar Devlet Hastanesi, 150 yatak kapasiteli olarak tasarlandı. Hastane’de teknolojik açıdan da yeni donanımlı [&hellip]

Dinar Devlet Hastanesini yerinde değerlendiren Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Fikret Başkan; aksaklık yaşanmadan koordineli bir şekilde taşınmanın gerçekleşmesi için hastane yönetici ve idarecileri ile bir araya gelerek planlama yaptılar.
16 MİLYON
LİRAYA MÂL OLDU
İnşaatı yaklaşık 16 milyona mal olan yeni Dinar Devlet Hastanesi, 150 yatak kapasiteli olarak tasarlandı. Hastane’de teknolojik açıdan da yeni donanımlı cihazlarıyla daha modern daha temiz ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlanıyor. Mevcut hizmetlerinin yanında, yetersiz gelen yoğun bakım yatak sayısının artacak olması ve Palyatif bakım hizmeti verilmeye başlanacak olmasıyla da hasta memnuniyetinin daha da artması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme