• Haberler
  • Genel
  • Dinar Belediyesinden ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı

Dinar Belediyesinden ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cengiz Topel İlköğretim Okulu 3/B sınıfına projeksiyon cihazı hediye etti Öğrenciler ellerinde çiçeklerle kapıda karşıladıkları Başkan Acar’a kendi yaptıkları resim ve şiirlerini hediye ettiler. Cengiz Topel İlköğretim Okulu 3/B sınıf öğretmeni Şener Yılmaz da Başkan Acar’a çiçek verdi, teşekkürlerini sundu. Okul Müdürü Ömer Dağ, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okulumuz kendi eksikliklerini gidermeye çalışıyor, fakat [&hellip]

Dinar Belediyesinden ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cengiz Topel İlköğretim Okulu 3/B sınıfına projeksiyon cihazı hediye etti

Öğrenciler ellerinde çiçeklerle kapıda karşıladıkları Başkan Acar’a kendi yaptıkları resim ve şiirlerini hediye ettiler. Cengiz Topel İlköğretim Okulu 3/B sınıf öğretmeni Şener Yılmaz da Başkan Acar’a çiçek verdi, teşekkürlerini sundu.
Okul Müdürü Ömer Dağ, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okulumuz kendi eksikliklerini gidermeye çalışıyor, fakat hediye edilen projeksiyon cihazı 3/B sınıfında büyük eksiklikti”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Belediye Başkanı Saffet Acar da her zaman tüm okullara destek olmaya çalştıklarını belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ben de ilçe Meslek Yüksekokulunda derslere giriyorum. Şu an ‘yeniden meslek seç’ deseler hiç düşünmeden sınıf öğretmeni olurdum. Sizlerin mesleği çok kutsal. Bu kutsal mesleği en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Elimden gelen her desteği yapmaya devam edeceğim”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (AA)

Bakmadan Geçme