• Haberler
  • Spor
  • Dinar Belediyesi Voleybol Turnuvası başladı

Dinar Belediyesi Voleybol Turnuvası başladı

Dinar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Birimler Arası Voleybol Turnuvası başladı   Belediye personellerinin arasındaki kardeşliği, birliği ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen Voleybol Turnuvası oynanan Başkanlık Makamı-İtfaiye Amirliği maçı ile başladı. Belediye Spor Salonu'nda nezaket ve hoşgörü içinde gerçekleşen maç sonrası iki takım oyuncuları birbirini tebrik etti. Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Başkan Yardımcısı [&hellip]

Dinar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Birimler Arası Voleybol Turnuvası başladı

Belediye personellerinin arasındaki kardeşliği, birliği ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen Voleybol Turnuvası oynanan Başkanlık Makamı-İtfaiye Amirliği maçı ile başladı. Belediye Spor Salonu’nda nezaket ve hoşgörü içinde gerçekleşen maç sonrası iki takım oyuncuları birbirini tebrik etti.
Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk’ün de izlediği maçlar belirlenen tarihlerde oynanacak. Gelirler Müdürlüğü ile Spor Salonu Tesisleri Amirliği arasında oynanan maç ile devam eden turnuvada Atölye Amirliği ile İmar Müdürlüğü maçı ile ilk hafta maçları da oynandı.
Başlayan turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Turnuvamız, inşallah herhangi bir sakatlık olmadan tamamlanır. Kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bir turnuva olur. Voleybol Turnuvamızda toplam 6 takım var ve en çok puanı toplayan bir takımımız şampiyon olacak. Bu turnuvanın amacı personelimiz arasındaki kardeşliği birliği beraberliği artırmaktır. Turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Belediye olarak diğer branşlarda da personelimize yönelik olarak aktivitelerimiz ilerleyen zamanda yine devam edecek.” dedi.

Bakmadan Geçme