• Haberler
  • Spor
  • Dinar 3. olmayı başardı – Kocatepe Gazetesi

Dinar 3. olmayı başardı – Kocatepe Gazetesi

Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal  Ortaokulu uluslararası spor müsabakalarına katıldı. Bursa Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği uluslararası spor şenliklerine Almanya, Ukrayna, Bulgaristan'dan iki takım Azerbeycan, Romanya, Türkiye' den Adıyaman Tut, Bilecik Gölpazarı ve Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk  Gürdal Ortaokulu Yıldızlar Futbol takımı olarak katıldı.Dinar Belediyesi ile Bursa Nilüfer Belediyesi arasındaki kardeşlik protokolü gereği [&hellip]

Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal  Ortaokulu uluslararası spor müsabakalarına katıldı. Bursa Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği uluslararası spor şenliklerine Almanya, Ukrayna, Bulgaristan’dan iki takım Azerbeycan, Romanya, Türkiye’ den Adıyaman Tut, Bilecik Gölpazarı ve Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk  Gürdal Ortaokulu Yıldızlar Futbol takımı olarak katıldı.
Dinar Belediyesi ile Bursa Nilüfer Belediyesi arasındaki kardeşlik protokolü gereği Nilüfer Belediyesince düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri’ne Yıldızlar Futbol Takımı ile katılan Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu; zorlu rakipleri ile yaptığı mücadeleler sonucunda üçüncülük kupasını kazandı. Daha önce de futbol turnuvalarına katılan Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu, 2016 yılında uluslararası karşılaşmadan şampiyon olarak birincilik kupasını kazanmıştı.

Bakmadan Geçme