• Haberler
  • Gündem
  • Din görevlilerine Kızılay'dan eğitim – Kocatepe Gazetesi

Din görevlilerine Kızılay'dan eğitim – Kocatepe Gazetesi

'İletişim ve Takım Çalışması Eğitimi' başlıklı eğitim bir gün süre ile 14 Nisan Cumartesi günü Emir Murat Özdilek Uygulama otelinde 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.Eğitmen Başak Taşar, uzman eğitmenleriyle sahada olan Kızılay'ın, Diyanet Vakfı çalışanlarına 'Temel İlk Yardım Eğitimi', 'Afetlerden Korunma Bilinci Eğitimi' ile 'İletişim ve Takım Çalışması Eğitimi' verdiğini söyledi. Taşar, eğitim maratonunun 11 ili [&hellip]

“İletişim ve Takım Çalışması Eğitimi” başlıklı eğitim bir gün süre ile 14 Nisan Cumartesi günü Emir Murat Özdilek Uygulama otelinde 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.
Eğitmen Başak Taşar, uzman eğitmenleriyle sahada olan Kızılay’ın, Diyanet Vakfı çalışanlarına “Temel İlk Yardım Eğitimi”, “Afetlerden Korunma Bilinci Eğitimi” ile “İletişim ve Takım Çalışması Eğitimi” verdiğini söyledi. Taşar, eğitim maratonunun 11 ili kapsadığını kaydetti. Yurt içi ve yurt dışındaki yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı’nın, toplumu bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü belirten Taşar, “Türkiye geneline yönelik Acil Afet Planlaması yapan Türkiye Diyanet Vakfı’na Türk Kızılayı uzman eğitmenleri tarafından “Temel İlk Yardım Eğitimi”, “Afetlerden Korunma Bilinci Eğitimi” ile  “İletişim ve Takım Çalışması Eğitimi” veriliyor. Bu kapsamda İstanbul, Ankara, Afyon, İzmir, Sakarya, Adana, Samsun, Van, Diyarbakır, Erzurum ve Bursa olmak üzere 11 ili kapsayan program ile 2018 yılı içinde tamamlanması planlanan eğitimler sonunda Türkiye Diyanet Vakfı 220 kişilik ekibini, ulusal ve uluslararası afet ve acil durumlara yönlendirerek insani yardımlarda bulunacak” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme