• Haberler
  • Genel
  • Din görevlileri, toplumun örnek aldığı kişiler arasında

Din görevlileri, toplumun örnek aldığı kişiler arasında

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sandıklı Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı Programa Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Garnizon Komutanı J.Yzb.Ali Türkmen, Belediye Başkanı İsmail Elibol, daire amirleri ve din görevlileri katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunması ardından din görevlileri adına Yunus Emre İşler'in konuşması sonrasında ilçe müftüsü İsmail Keskin günün [&hellip]

Din görevlileri, toplumun örnek aldığı kişiler arasında

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sandıklı Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı

Programa Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Garnizon Komutanı J.Yzb.Ali Türkmen, Belediye Başkanı İsmail Elibol, daire amirleri ve din görevlileri katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunması ardından din görevlileri adına Yunus Emre İşler’in konuşması sonrasında ilçe müftüsü İsmail Keskin günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı. Müftü Keskin’in konuşması sonrasında Kaymakam Ali Candan konuşmasında din görevlilerinin toplumun örnek aldığı kişiler arasında yer aldığını vurguladı ve camilere siyaset girmemesi gerektiğini belirtti.
Kaymakam Candan’ın konuşması sonrasında müftülük bünyesinde çalışıp emekli olan personellere ve ilçemizde dereceye giren din görevlilerine belge ve hediyeleri takdim edildi. Program müftülük bahçesindeki ikramlar sonrasında sona erdi.
Diva-Sen’den Elibol’a ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Sandıklı Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti.
Sandıklı’da yeni kurulan sendika temsilcilerinin 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarette Diva-Sen Sandıklı Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Başkan Elibol’a ilçedeki camilerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladığı ve destekleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Elibol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Din görevlilerimiz toplumumuzu iyilik ve güzelliklere yönlendiren yegane insanlardır. Bu yüzden ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Bizler ilçemizde ki tüm camilerin her türlü ihtiyacını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Belediye olarak ilçemizdeki tüm camilerin her yıl temizliğini, ilaçlamasını, çevre düzenlemesini ve bakım işlemlerini yapıyoruz. İlçemiz mahrukatçılar sitesine yeni cami yapılması için arsa tahsis ettik. İbadethanelerimiz bizim için çok önemli” dedi.

Bakmadan Geçme