• Haberler
  • Genel
  • Din görevlileri seferber oldu – Kocatepe Gazetesi

Din görevlileri seferber oldu – Kocatepe Gazetesi

Kurban Bayramı’nda hayvan kesimlerinde herhangi bir aksaklıkla karşılaşılmaması için İl Müftülüğü, 13 din görevlisini kurban kesim yerlerinde hazır bulundurdu Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan hayvan kesimlerinde dini açıdan bir sakınca olmaması ve hayvanların ürkütülmemesi için İl Müftülüğü’nün 13 görevlisi, kurban kesim yerlerinde hazır bulunduruldu. Esentepe Camii Müezzin Kayyumu Abdullah Yılmaz Çavuşbaş Semt Pazarı’nda, Karşıyaka Camii Müezzin [&hellip]

Din görevlileri seferber oldu

Kurban Bayramı’nda hayvan kesimlerinde herhangi bir aksaklıkla karşılaşılmaması için İl Müftülüğü, 13 din görevlisini kurban kesim yerlerinde hazır bulundurdu

Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan hayvan kesimlerinde dini açıdan bir sakınca olmaması ve hayvanların ürkütülmemesi için İl Müftülüğü’nün 13 görevlisi, kurban kesim yerlerinde hazır bulunduruldu.
Esentepe Camii Müezzin Kayyumu Abdullah Yılmaz Çavuşbaş Semt Pazarı’nda, Karşıyaka Camii Müezzin Kayyumu Adnan Arslan Karşıyaka Semt Pazarı’nda, H. Hüseyin Efendi Camii Müezzin Kayyumu Ahmet Altunbaş Uydukent Semt Pazarı’nda, Keçepazarı Camii İmam-Hatibi Ahmet Şanlı ile Arasta Camii İmam-Hatibi Bekir Seven Kasaplar İçi’nde, Hamidiye Camii İmam-Hatibi Ercan Balık Hamidiye Semt Pazarı’nda, Kamil Miras Camii İmam-Hatibi Fehmi Sarıtaş Sahitapa Semt Pazarı’nda, Mevlana Camii İmam-Hatibi Hüseyin Erol Harb-İş Semt Pazarı’nda görevlendirildi.
Ulu Camii Müezzin Kayyumu Mehmet Yüzüak, Bilal-i Habeşi Camii Müezzin Kayyumu Mehmet Uğur, Karaman Camii İmam-Hatibi Osman Aykan ile Organize Sanayi Camii İmam-Hatibi Osman Taşpınar Özel Kombinalar’da, Şehitler Camii İmam-Hatibi Süleyman Çakal da Fuar Pazar Yeri’nde görev yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme