“Dimdik ayaktayız” – Kocatepe Gazetesi

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve Bolvadin İlçe Başkanı M. Muhammet Mısırlıoğlu bir internet sitesinde haberleri olmadan yayınlanan haberi yalanladılar. Ceylan Morca, Türk Milliyetçilerinin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu, MHP ve ona gönül verenlerin genel merkez ve taşra teşkilatları ile birlikte dimdik ayakta olduklarının altını çizdi MHP Bolvadin İlçe Başkanı [&hellip]

"Dimdik ayaktayız"

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve Bolvadin İlçe Başkanı M. Muhammet Mısırlıoğlu bir internet sitesinde haberleri olmadan yayınlanan haberi yalanladılar. Ceylan Morca, Türk Milliyetçilerinin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu, MHP ve ona gönül verenlerin genel merkez ve taşra teşkilatları ile birlikte dimdik ayakta olduklarının altını çizdi

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Muhammet Mısırlıoğlu ve Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca parti İl Başkanlığında ortak basın toplantısı düzenlediler. Bir internet sitesinde kendileri hakkında asılsız haberler yapıldığını iddia eden İlçe Başkanları Morca ve Mısırlıoğlu, MHP’nin tüm mensupları ve teşkilatlarıyla dimdik ayakta oldukları mesajını verdi-ler.
Haberde ilçe
başkanlarının
sorumluluğu yok
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısının açılışını İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, partisi üzerinden çeşitli oyunlar tezgahlandığını ifade etti. MHP üzerinden zaman zaman çeşitli çevrelerin farklı oyunlar tezgahladıklarını ifade eden İl Başkanı A. Zeki Ertürk, bu durumun genel seçimler öncesinde de görüldüğünü dile getirdi. Benzeri bir oyun şimdide oynandığını öne süren Ertürk; “Biz belirlemiş olduğumuz kongre takvimini sağlıklı bir şekilde işletiyoruz. Şimdiye kadar 13 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Bu çerçevede 12 Şubat 2012 tarihinde Bolvadin, 13 Şubat 2012 tarihinde de Emirdağ kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz kongrelerde sadece 3 ilçede ikili yarışma oldu. Her üç kongrede de iki arkadaşımız kongreye katıldı, seçime gidildi. İkili liste ile gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz gerçekten demokratik bir ortamda geçti. Her üç kongrede de ve diğer kongrelerde de arkadaşlarımızın heyecanı hat safhadaydı. Hiçbir olumsuz olay meydana gelmeden demokratik bir olgunluk içerisinde kongrele-rimizi gerçekleştirdik. Takdir edersiniz ki bir taraf yarışı önde bitirecek. Kongrelerin ardından Afyonkarahisar’daki bir internet sitesinde arkadaşlarımızın da haberi olmadan bir haber yayınlandı. Arkadaşlarımızın bu konuda bir sorumluluğu olmadığı gibi ortaya çıkan bu haberden dolayı da bir noktada mağdur oldular.” dedi.
Bunlar beyhude teşebbüsler
MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Muhammet Mısırlıoğlu, ortak kanaatlerini Ertürk’ün ardından açıkladılar. Açıklamayı MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca yaptı. Ceylan Morca sözlerine şöyle devam etti: “Afyonkarahisar’da bir internet sitesindeki haberde Emirdağ ve Bolvadin ilçe kongrelerinin oylama sonuçları verilerek MHP genel merkezine karşıymışız gibi isimlerimiz lanse edildi. Bizim MHP genel merkezine ve politikalarına karşıtlığımız söz konusu olmadığı gibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye de karşıtlığımız söz konusu değildir. Bu ve buna benzer girişimler MHP’yi zayıflatmak için üretilen gerçekle akalası olmayan ve Türk Milliyetçilerini birbirine düşürmek için yapılan beyhude teşebbüslerdir. Türk Milliyetçileri ve MHP’ye gönül veren kadrolar, ülkemizin içinde bulunduğu durumun, devletimiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır. Bu sorumluluk duygusuyla hareket eden Türk Milliyetçilerinin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunun bilincindeyiz. MHP ve ona gönül veren Türk Milliyetçileri genel merkez ve taşra teşkilatları ile birlikte dimdik ayaktadır.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme