Diler güven tazeledi

Ağaç İşleri Esnaf Odası 2022 Yılı olağan seçimini odanın mevcut Başkanı Suat Diler ve ekibi 124 geçerli oy alarak kazandı. Geçersiz oy çıkmayan sandıktan Başkan adayı Mehmet Özdemir ve listesine 62 oy çıktı.   Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf Odası 2022 Yılı olağan seçimli genel kurul toplantısına Oda Başkanı Suat Diler ile Mehmet Özdemir Başkan adayı [&hellip]

Ağaç İşleri Esnaf Odası 2022 Yılı olağan seçimini odanın mevcut Başkanı Suat Diler ve ekibi 124 geçerli oy alarak kazandı. Geçersiz oy çıkmayan sandıktan Başkan adayı Mehmet Özdemir ve listesine 62 oy çıktı.

Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf Odası 2022 Yılı olağan seçimli genel kurul toplantısına Oda Başkanı Suat Diler ile Mehmet Özdemir Başkan adayı olduğu seçimi Suat Diler ve ekibi kazandı.
DİLER’E SANDIKTAN 124 OY ÇIKTI
Oda’nın mevcut Başkanı Suat Diler’in Başkan adaylığındaki sarı renkli listenin yönetim kurulu üye adaylıklarına Ali Pala, Yusuf Balık, İzzet Geçgil, Nihat Can, Ömer Bozokluoğlu, Canali Can seçildi. Denetim kurulu üye adaylıklarında ise; Yaşar Kösem, Mehmet Erguvan ve Osman Yıldırım seçildi.
ÖZDEMİR’E SANDIKTAN 62 OY ÇIKTI
Mehmet Özdemir’in mavi renkil liste ile katıldığı seçimde yönetim kurulu üye adaylıklarında; Ali Ulu, Yiğit Şanaldı, Abdullah Sarıgil, Salih Cermen, Hakkı Akpınar ve Mustafa Erol bulunuyor. Denetim kurulu üye adayları; Ekrem Taşpınar, Arif Öztürk ve Ömer Sarı yer aldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Bakmadan Geçme