• Haberler
  • Genel
  • Dilenerek 337 lira toplamış – Kocatepe Gazetesi

Dilenerek 337 lira toplamış – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, dilencilere göz açtırmıyor Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Zabıta ekipleri, dilenci operasyonlarını ilimizin farklı noktalarında büyük bir ciddiyetle sürdürüyor.Ramazan ayı içerisinde halkımızın manevi duygularını istismar ederek, ceplerini parayla dolduran dilencilere göz açtırmayan Zabıta ekipleri, her operasyonda olduğu gibi yine dilencileri suçüstü yakaladı. Ceplerinden ve ayakkabılarının içine gizlenmiş 337 TL parası [&hellip]

Dilenerek 337 lira toplamış

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, dilencilere göz açtırmıyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Zabıta ekipleri, dilenci operasyonlarını ilimizin farklı noktalarında büyük bir ciddiyetle sürdürüyor.Ramazan ayı içerisinde halkımızın manevi duygularını istismar ederek, ceplerini parayla dolduran dilencilere göz açtırmayan Zabıta ekipleri, her operasyonda olduğu gibi yine dilencileri suçüstü yakaladı. Ceplerinden ve ayakkabılarının içine gizlenmiş 337 TL parası ile birlikte Zabıta Karakolu’na götürülen dilenciye 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 33’üncü maddesi gereğince yasal işlem yapıldı.
ÇALIŞMA GÜCÜNE SAHİP
OLANLAR ÇALIŞMALI
Dilencilere yönelik operasyonların Ramazan ayında daha sık süreceğini belirten Zabıta ekipleri, “Hiçbir emek ve menfaat mukabili olmaksızın, başkalarından para veya yardım isteyen, çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz devam edecektir” mesajı verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme