Dilara Aksüyek Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Merhamet dizisi ile şöhreti yakalayan genç ve güzel oyuncu Dilara Aksüyek kimdir? Son günlerde internette en çok araştırılanlar arasında yer alıyor.  Ünlü oyuncunun hayatı ve kariyeri oldukça merak ediliyor. Peki, Dilara Aksüyek kimdir? Dilara Aksüyek hangi dizilerde rol aldı? Detayları haberimizde…

Magazin dünyasında da adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Dilara Aksüyek oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. Peki ünlü oyuncu Dilara Aksüyek hangi dizilerde rol aldı? Sizler için araştırdık.

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

1987 yılında İzmir’de doğan Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, ilk oyunculuk deneyimine 2012 yılında ‘’Star TV’’ ekranlarında yayımlanan ‘’ Evlerden Biri’’ adlı dizide ‘’Filiz’’ karakterini canlandırarak başlamıştır. Daha sonra 2013-2014 yılları arasında ‘’Merhamet’’ adlı dizide ‘’Şadiye’’ karakterine hayat vermiştir. Aksüyek, oyunculuk hayatına devam ederek  ‘’Kadim Dostum’’ adlı dizide rol almıştır. Yıllardır oldukça büyük bir izleyici kitlesi olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise “Mahfiruze Sultan” karakterine hayat vermiştir.

DİLARA AKSÜYEK HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

2020 – Arıza

2017- İstanbullu Gelin

2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem

2015 – Adı Mutluluk

2014 – Kadim Dostum

2013 – Merhamet Evlerden Biri

Dilara Aksüyek’in Oynadığı Filmler

Mahrumlar / 2016

Bakmadan Geçme