Dilan Polat kimdir? Dilan Polat kaç yaşında?

Dilan Polat kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, Dilan Polat – Engin Polat çifti ve diğer şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı bildirildi.

Bu son dakika gelişmesinin ardından, “Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?” sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Hatırlanacağı gibi, Polat çifti ile ilgili çeşitli iddialar bulunurken Dilan Polat, özellikle geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Peki, Dilan Polat kimdir?

Hatırlanacağı üzere, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili bir süredir çeşitli iddialar bulunuyor. Polat çifti ve diğer şüpheliler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı bu açıklama sonrasında “Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte Dilan Polat ile ilgili son gelişmeler ve hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat’ın hayatı…

Haber

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Hayatına İstanbul’da devam eden Dilan Polat, Engin Polat ile evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerini kullanmıştır.

İş hayatının yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Dilan Polat, Instagram hesabında 7 milyon takipçiye sahiptir. Polat, geçtiğimiz günlerde “dilanpolat” olan isimli Instagram hesabını kapatmıştır.

Aşırı para harcanan, ltüks ve ihtişam içerisindeki hayatını gözler önüne seren paylaşımları ile gündem olan Dilan Polat ve ailesine kara para aklamaya yönelik soruşturmalar başlatıldı.

Haber

ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dilan Polat ile evlidir ve bu evlilikten 2 çocuğu bulunmaktadır.

Engin Polat’ın hayatı ile ilgili detaylı bilgi bulunmasa da Polat’ın medikal işinde faaliyet gösteren bir şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu bilinmektedir.

Bakmadan Geçme