Dilan Engin Polat Çifti Olayında Son Durum Nedir?

Yaklaşık 8 aydır tutuklu bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin mahkemesi sonrası son gelişmeler merakla takip ediliyor.

Peki, Dilan Engin Polat çifti olayında yaşanan son gelişmeler neler?

11 TUTUKLU TAHLİYE EDİLDİ

Dilan ve Engin Polat çiftinin kardeşleri tahliye edildi. İddia makamı Dilan Polat için de tahliye istedi. Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama soruşturmasında Sıla Doğu ve Can Polat’ın da arasında olduğu 11 kişi tahliye edildi. Kararda dikkat çeken detay Cumhuriyet Savcısının Dilan Polat içinde tahliye istemesi oldu. Sosyal medya fenomeni olarak çok sayıda takipçileri olan, yurt genelinde kurdukları Dilan Polat Güzellik Merkezi Şubeleri, sosyal medya hesapları üzerinden görgüsüzlük tartışmalarını körükleyen ultra lüks yaşamları ile tanınan Dilan Engin Polat çiftinin yargılaması devam ediyor.

Haber

HAKİM DAVADAN ÇEKİLDİ

Soruşturma kapsamında yapılan aylık tutukluluk incelemesinde Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ile Engin Polat’ın kardeşi Can Polat’ın da arasında olduğu 11 şüpheli tahliye edildi. Hâkimlik 11 kişi için yurtdışına çıkış yasağı ve hafta bir gün karakola imza atma adli kontrolü getirdi. Dilan Polat ve Engin Polat davasında hâkim davadan çekildi.

Haber

SAVCININ DİLAN POLAT İÇİN İSTEDİĞİ TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Öte yandan tutukluluk incelemesi için görüşü sorulan soruşturma savcısının talebi de dikkat çekti. Savcı Dilan Polat’ın da tahliye edilmesini istedi. Ancak Sulh Ceza Hâkimliği, beklenen raporların henüz hazırlanmadığını belirterek savcının tahliye talebini reddetti. Kurdukları paravan şirketler üzerinden kara para aklamakla suçlanan Engin Polat ve Dilan Polat çiftine yönelik soruşturma sürüyor.

Haber

Bakmadan Geçme