Dilan Deniz Ve Bensu Soral Kardeş Mi?

Dilan Deniz Ve Bensu Soral Kardeş Mi? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Dilan Deniz Ve Bensu Soral Kardeş Mi? Detayları haberimizde…

Dilan Deniz Ve Bensu Soral birbirine benzeyen fiziksel özellikleri dikkat çekmektedir. Peki, Dilan Deniz Ve Bensu Soral Kardeş Mi?

Haber

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995’de Sivas’da doğan Dilan Çiçek Deniz’in annesi ve babası öğretmendir. Eğitiminde ilk olarak Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği okuyup, daha sonra okumak istediği bölümün olan karşılaştırmalı edebiyat bölümünden devam etmiştir. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” kitabı çıkarmıştır. Lise Eğitiminde tiyatro eğitimi alan Dilan Çiçek Deniz, 17 yaşında düzenlenen tiyatro yarışmasında oyunculuk ödülü almıştır.

Haber

BENSU SORAL KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

1991’de Bursa İnegöl’de doğan Ünlü oyuncu Bensu Soral’ın mobilyacıdır. Bedirhan isminde bir çift yumurta ikizi vardır. Soral, eğitimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olarak tamamlamıştır. Soral eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerinden devam ettirmektedir. Oyunculuğunda ablası olan Hande Soral’ın büyük destekleri ile oyunculuk kariyerine atılan Bensu Soral ilk olarak yol Ayrımı adlı dizide rol almış ve oyunculuk hayatına adım atmıştır. Ünlü oyuncu Bensu Soral 2013-2014 tarihlerinde vicdan adlı dizide rol almıştır. 2015 tarihinde Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi de Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır. Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın “Kader” şarkısındaki klipte de yer almış, 2016-2017 yılında Show TV ekranlarında yayımlanan İçerde dizisinde rol almıştır. Ünlü oyuncu Bensu Soral son olarak 2019 yılında organize işler sinema filminde rol almıştır.

DİLAN DENİZ VE BENSU SORAL KARDEŞ Mİ?

İkisi de Türk oyunculardır. Birbirine benzeyen tarzları ve benzerlikleri oldukça fazladır. Dilan Çiçek Deniz ve Bensu Soral kardeş değillerdir.

Haber

Bakmadan Geçme