• Haberler
  • Genel
  • Dil öğrendiler, öğrendiklerini gösterdiler – Kocatepe Gazetesi

Dil öğrendiler, öğrendiklerini gösterdiler – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe İlköğretim Okulu, İngilizce eğitiminde okul olarak gelinen noktayı göstermek amacıyla İngilizce Dil Gecesi düzenledi Kocatepe İlköğretim Okulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde İngilizce Dil Gecesi düzenlendi. 1 İngilizce öğretmeni ile yaklaşık 30 öğrencinin yer aldığı gösteride, öğrenciler İngilizce kabiliyetlerini sergilediler. Çok sayıda velinin de katıldığı gecede bazı skeçlerinönce İngilizcesi, sonra da Türkçesi sunuldu.Gecede konuşan Kocatepe [&hellip]

Dil öğrendiler, öğrendiklerini gösterdiler

Kocatepe İlköğretim Okulu, İngilizce eğitiminde okul olarak gelinen noktayı göstermek amacıyla İngilizce Dil Gecesi düzenledi

Kocatepe İlköğretim Okulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde İngilizce Dil Gecesi düzenlendi. 1 İngilizce öğretmeni ile yaklaşık 30 öğrencinin yer aldığı gösteride, öğrenciler İngilizce kabiliyetlerini sergilediler. Çok sayıda velinin de katıldığı gecede bazı skeçlerinönce İngilizcesi, sonra da Türkçesi sunuldu.
Gecede konuşan Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Postalcıoğlu, İngilizceyi sevdirmek amacıyla böyle bir program hazırladıklarını bildirdi. Postalcıoğlu, Kocatepe İlköğretim Okulu bünyesinde bin 144 öğrenciye hizmet edildiğini belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım da dil bilgisi ağırlıklı yabancı dil öğretimi yönteminin çok doğru olmadığının altını çizdi. Yıldırım, insanların anlaşabilmesi için konuşmalarının şart olduğunu kaydetti.
Gecede İngilizce öğretmeni Öznur Başak da kısa bir teşekkür konuşması yaptı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme