• Haberler
  • Genel
  • Dikkat! Elektrik kesintisi var – Kocatepe Gazetesi

Dikkat! Elektrik kesintisi var – Kocatepe Gazetesi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada 'Afyonkarahisar Merkez Marulcu Mahallesi'nde Şirketimizce yapılmakta olan yer altı şebeke çalışmaları kapsamında, tabloda belirtilen gün ve saatlerde belirtilen yerlere enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir' denildi. (Kocatepe Haber Merkezi) [&hellip]

Dikkat! Elektrik kesintisi var

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamada bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamada “Afyonkarahisar Merkez Marulcu Mahallesi’nde Şirketimizce yapılmakta olan yer altı şebeke çalışmaları kapsamında, tabloda belirtilen gün ve saatlerde belirtilen yerlere enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Marulcu Mahallesi (Hacı Fellahi Caddesi, Gedik Ahmet Paşa Caddesi, Gedik Ahmet Paşa 2. Sokak, Gedik Ahmet Paşa 1. Sokak, Havuçcu Sokak, Yeşilyol Caddesi ve Açıkgözoğlu Sokak)
Kurtuluş Caddesi (Gedikahmetpaşa İÖO ile Devrane Parkı arasında kalan bölüm)
Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Ömer Fevzi Caddesi

Bakmadan Geçme