• Haberler
  • Genel
  • 'Diğer partilere örnek oluyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Diğer partilere örnek oluyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Türkiye'de vatandaşların siyasi partilerin vatandaşların ayağına sadece seçim zamanı gelir algısını yıktığını belirterek, 'AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman bir adım öndedir. Kurulduğu günden bu yana siyasi partiler seçimden seçime ziyaret gelir algısını yok etmesinin yanında bu anlamda diğer siyasi partilere de örnek [&hellip]

“Diğer partilere örnek oluyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Türkiye’de vatandaşların siyasi partilerin vatandaşların ayağına sadece seçim zamanı gelir algısını yıktığını belirterek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman bir adım öndedir. Kurulduğu günden bu yana siyasi partiler seçimden seçime ziyaret gelir algısını yok etmesinin yanında bu anlamda diğer siyasi partilere de örnek olmaktadır” dedi

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Değirmenayvalı beldesinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, kurulduğu günden bu yana bakanı, milletvekili, il ve ilçe yönetimleri ile her zaman halkın ayağına giden AK Parti’nin halkla kurduğu sağlıklı iletişimin bir sonucu olarak 10 yılı aşkın bir süredir iktidar olduğunu söyledi. Seçimden seçime ziyarete gelen siyasetçi algısının AK Parti ile değiştiğini ifade eden Eser, “AK Parti teşkilatları ilçe, belde ve köyleri her zaman ziyaret eden halkın simalarını unutmadığı insanlardan oluşmaktadır. Biz bu halkın özetiyiz. Kendini gördüğü için de halkımız girdiğimiz her seçimde bizleri tercih etmiştir” diye konuştu.
VERİLEN SÖZLER UNUTULMADI
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, şunları söyledi:
“AK Parti halkla kurduğu sağlıklı iletişimin oluşması için gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretleri ile diğer siyasi partilere de örnek olmuştur. Bir zamanlar siyasi partilerin sahip olduğu ‘sözü ver, unut’ yanlışını düzeltmek de AK Parti’ye nasip olmuştur. 3 dönemdir iktidarda olan bir siyasi parti bugün hala Türkiye’nin doğusundan, batısına, kuzeyinden güneyine tüm teşkilat mensupları ile gönül rahatlığı ve alnının akıyla gidebilmektedir. Bunun nedeni ise AK Parti yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermez. İstişare eder, gayret eder ve yapılabilecek bir hizmetse yapar.”
BİRÇOK PROJE YÜRÜTÜLDÜ
Toplantıda söz alan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar ise 2009’da belediyeyi büyük bir borçla devir almalarına rağmen yatırımlara devam ettiklerini kaydetti. Çavdar, “Borç vardı diye yatırım yapmamayı asla düşünmedik. Taşın altına elimizi koyduk ve besmele ile işe başladık. Geldiğimiz noktada 27 bin metrekare kilitli parke yolu, 23 kilometre kanalizasyon hattı, genişletilmiş belde giriş yolu ile daha çok hizmet edilmiş bir Değirmenayvalı var. Bunun yanında gölet projemiz devam ediyor. 8 derslikli okulumuz da inşallah bu sene bitecek” ifadelerini kullandı.
Değirmenayvalı Belediyesi düğün salonunda yaklaşık 3 saat süren toplantıya Eser ve Çavdar’ın yanı sıra AK Parti Değirmenayvalı Belde Başkanı Halil Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Kaygısız, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme