• Haberler
  • Magazin
  • Didem Arslan Yılmaz'ın Eşi Kürşat Yılmaz Ne İş Yapar?

Didem Arslan Yılmaz'ın Eşi Kürşat Yılmaz Ne İş Yapar?

''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' isimli programı sunan ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın eşi Kürşat Yılmaz Kimdir? Kürşat Yılmaz ne iş yapar? Detayları Haberimizde…

Ünlü ve başarılı gazeteci Kürşat Yılmaz sosyal medya hesabından sağlık durumunu belirtti.
Uzun yıllardır gazetecilik görevini sürdüren birçok özel haber yapan gazeteci Kürşat Yılmaz, sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. ''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' isimli programı sunan ünlü sunucu Didem Arslan’ın eşi sigara konusunda samimi açıklamalarda bulunarak akciğer kanserinden dolayı ameliyat olduğunu belirtti. 

KÜRŞAT YILMAZ ŞUNLARI AÇIKLADI:

"30 yıldan fazla sigara içtim sonuç : Kanser...
Gayet normal..
Gırtlak'tan 10 saati aşan bir operasyon üstüne bir de lenf bezleri temizliği al sana en az 2 aylık tedavi süreci.
Hakkını yemiyeyim,Okul kantininde sohbetlerde, öğrenci yurdu ve bekar evlerinde, rakı balık masalarında , muhabirlik yıllarımda ve hatta sabah kahvaltılarından sonra bile muhteşem eşlik etti keyifli anlarıma.
Biliyordum ve bekliyordum aslında ama yine de '' bana olmaz'' diye umuyordum. ..Ve teşhis konduğunda o kadar şaşırdımki üzülemedim bile. Çevremdekiler bu kadar üzülmese gerçekten önemsemiyeceğim.
Neyse içen varsa bıraksın artık..Son bir saniyenin bile önemli olduğunu çok acı öğrendim . Kalın sağlıcakla.."

Yılmaz yaptığı açıklamadan sonra basın camiasının geçmiş olsun dileklerini almıştır. Aynı zamanda gazeteci Kürşat Yılmaz ve Didem Arslan Yılmaz evli olup ‘’Mina’’ adında bir kız çocuk sahibidirler.
 

Bakmadan Geçme