Didem Arslan Yılmaz Alevi Mi Sünni Mi?

''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' isimli programı sunan ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın biyografisi ve kariyer hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Didem Arslan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Didem Arslan alevi mi? Didem Arslan kimdir? Didem Arslan kaç yaşında siler için araştırdık.

1974 yılında İstanbul’da doğan Didem Arslan İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Kadıköy Lisesinde tamamlayan Arslan, İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon mezunudur. İş hayatına Flash TV’de haber sunarak başlayan Arslan, Daha sonra Kanal D’de muhabir olarak çalışmış aynı zamanda haftasonları haber programları sunmuştur. Ardından Uğur Dündar’ın ekibine dahil olup Star TV’de çalışmıştır. 2004 yılında Habertürk TV’ye geçen Didem Arslan Yılmaz bir süre “Haber Sahası” programını sunmuştur. Daha sonra CNN TÜRK’te 4 yıl çalışan Arslan Yılmaz,  6 ay devam eden bir programda görev almıştır. Aynı dönemde Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK’ün ortak organizasyonu ‘Hayata Bağış’ kampanyasında bir farkındalık oluşturmak için çalışmıştır. 2007/2016 yılları arasında Habertürk’te çalışan Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’de 13 Ajansı, Gün Ortası ile Türkiye’nin Nabzı programlarının sunuculuğunu yapmıştır. Şuanda Show TV’de kendisinin sunumuyla “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programını sunmaktadır.

Ünlü sunucu Didem Arslan Sivas İmranlılı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve alevi olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bakmadan Geçme