Devrane nezih bir mekan olarak açıldı

Devrane Parkı geçmişe göre yenilenen yüzü ile restaurant hizmeti verecek. Konya’nın etli ekmek lezzeti ve geleneğini uygun fiyatlarla Afyonkarahisar'a taşıyan yeni Devrane nezih bir mekan olarak şehre hizmet verecek Devrane Parkı İşletmecilerinden Özgüven İnşaat ve Traktörün sahibi Kadir Kavak, açılış töreni öncesi verdiği bilgide işletmeciler olarak iki ayrı restorantın açılışını yaptıklarını dile getirdi. İŞLETME NEZİH [&hellip]

Devrane nezih bir mekan olarak açıldı

Devrane Parkı geçmişe göre yenilenen yüzü ile restaurant hizmeti verecek. Konya’nın etli ekmek lezzeti ve geleneğini uygun fiyatlarla Afyonkarahisar’a taşıyan yeni Devrane nezih bir mekan olarak şehre hizmet verecek

Devrane Parkı İşletmecilerinden Özgüven İnşaat ve Traktörün sahibi Kadir Kavak, açılış töreni öncesi verdiği bilgide işletmeciler olarak iki ayrı restorantın açılışını yaptıklarını dile getirdi.
İŞLETME NEZİH OLACAK
OSB’de Konya Beyaz Saray Restaurantla birlikte Kurtuluş caddesi üzerinde bulunan Devrane Parkı açılışının aynı gün ve saatte yapılmasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Kavak, 20 yıllık süreçte kendilerinin olacağını belirttiği mekanı Afyonkarahisar halkının hizmetine sunmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Kavak, nezih bir ortamda hem ailelerin hem öğrencilerin yararlanabilecekleri bir işletmecilik yapılacağını sözlerine ekledi. Açılış programının konuşmasını Devrane Parkı İşletmecilerinden İsmail Can yaptı. Can, çeyrek asırdır hizmet sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek biriktirilen bilgi ve tecrübe ile Afyonkarahisar’da Devrane Parkını hizmete açtıklarını söyledi. Can şöyle konuştu: “İlk başta bu tesisi kurarken bize destek veren Sayın Belediye Bakşanı Burhanettin Çoban’a, babama, ortağıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İşlememizin hayırlı olmasını diliyorum.”
ETLİ EKMEK
SERVİS EDİLECEK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, önceki dönemlerde Devrane Parkı’nın sıkıntı veren, özellikle adli vakaların dosyalarında sıkça söz edilen bir mekan olduğunu söyledi. Geçmişte yetkili savcılarla yaptıkları sohbette “Sayın Başkan bize verilen dosyaların çoğunda suçluların ifadelerinde sıkça Devrane Parkında buluşarak planladık, karar verdik ifadelerine yer veriliyor. Burası planların yapıldığı bir yer olarak biliniyor buraya bir tedbir alın.” dediler. Biz de ne yapalım diye düşünürken Devrane o kötü günlerinden bu güzel günlerine geldi. Devrane Parkı, Afyonkarahisarlılar için gerek fert gerekse aile olarak her yerden gelen misafirlerin ağırlanabileceği çok güzel bir mekan haline geldi. Tabi bu mekanda Konya’nın lezzetlerinden bizim etli pide dediğimiz onların etli ekmek dediği lezzete de yer verilecek. Beyaz Saray Restaurantla yapılan birleşmsi ve Konya’ya özgü tandırın uygun fiyatlarla buraya gelmesi bu mekan çok güzel hale gelecek. İşletmenin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Duaların okunması, kurban kesimi sonrası açılış kurdelesi kesildi. Açılışta; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Müftü Vekili İsmail Yıldırım, işadamları ve Konya’dan da çok sayıda davetli katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme