Devletin zirvesi şahitlik etti – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’ın oğlu Abdullah ile, merhum gazeteci-yazar Recep Yaşayacak’ın torunu, Seyhan-Fevzi Uysal çiftinin kızları İlkin yaşamlarını birleştirdi. AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan devletin zirvesi, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.Düğün töreninde genç çiftin nikahlarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’ın oğlu Abdullah ile, merhum gazeteci-yazar Recep Yaşayacak’ın torunu, Seyhan-Fevzi Uysal çiftinin kızları İlkin yaşamlarını birleştirdi. AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan devletin zirvesi, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Düğün töreninde genç çiftin nikahlarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, bazı bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan genç çifte nasihatte bulunurken, çok çocuk telkininde bulunarak, “Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim…” dedi.
Korel Termal’de düzenlenen nikah töreni nedeniyle yaklaşık 2500 kişilik bir davet verilirken, davette Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri patlıcan böreği, ağzıaçık, bükme, keşkek, kaymaklı kadayıf ikramında bulunuldu.

Bakmadan Geçme