Devletin şefkat eli – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yardımlar devam ediyor Gıda, giyecek, eğitim, sağlık, yakacak ve nakdi gibi yardımların yanı sıra Sosyal projelere de destek veren Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı İlimiz merkezinde bulunan mağdur ailelerin evlerini bakımdan geçiriyor. Bazı vatandaşların evlerinde yaşam koşullarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı inceleme [&hellip]

Devletin şefkat eli

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yardımlar devam ediyor

Gıda, giyecek, eğitim, sağlık, yakacak ve nakdi gibi yardımların yanı sıra Sosyal projelere de destek veren Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı İlimiz merkezinde bulunan mağdur ailelerin evlerini bakımdan geçiriyor.
Bazı vatandaşların evlerinde yaşam koşullarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı inceleme görevlileri tarafından incelendiğini belirten Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaşam standartlarının yükseltilebilmesi ve mağdur vatandaşlarımızın önümüzdeki kış aylarını evlerinde üşümeden geçirmelerini sağlamak amacıyla tamir ve bakım işlemlerinin devam ettiğini bildirdi.
Vali; Vakfa müracaat ederek taleplerini bildiren vatandaşların gerekli inceleme ve araştırmaların yapılmasından sonra Merkez Bedrik mahallesinde bir ev ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bir ev olmak üzere 2 evin tamir bakım ve çatı onarım işlemlerinin Vakıf tarafından yaptırıldığını söyledi.
İnşaat çalışmaları süren evlerin gerekli bakımlarının yapılmasının ardından, evlerde yaşayan mağdur vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşamlarını sürdüreceklerini belirten Vakıf Başkanı Vali Balkanlıoğlu, bunun yanı sıra SYDV tarafından 3 vatandaşın sağlık kontrolünden geçirildiğini ve bu vatandaşlara işitme cihazı alınarak teslim edildiğini bildirdi.
Sosyal yaşama adaptasyonun sağlanması amacıyla, yine vatandaşlar tarafından, değişik meslek dallarında geliştirilen projeler ve işletme kurmak isteyenlere de Vakıf tarafından destek veriliyor.
SYD Vakfının bu hizmetlerinden büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise, kendilerine sunulan bu hizmetlerden dolayı Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ve tüm yetkililere teşekkür ettiler.
Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeni projeler üretildiği ve önümüzde bu projelerin hayata geçirileceği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme