Devletin şefkat eli Çelik ailesine uzandı

Devletin şefkat eli Sülümenli Kasabasında yaşayan ve yangın afeti sonucu mağdur olan Çelik ailesine uzandı “Devlet acıları saracak”Geçtiğimiz ay içerisinde evinde çıkan yangın sonucunda iki çocuğunu kaybeden ve evi tamamen kül olan Çelik ailesine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun talimatıyla gerekli yardımlar yapılıyor. Vali Yardımcısı Ali Şanlıer öncülüğünde oluşturulan bir heyet, [&hellip]

Devletin şefkat eli Çelik ailesine uzandı

Devletin şefkat eli Sülümenli Kasabasında yaşayan ve yangın afeti sonucu mağdur olan Çelik ailesine uzandı

“Devlet acıları saracak”
Geçtiğimiz ay içerisinde evinde çıkan yangın sonucunda iki çocuğunu kaybeden ve evi tamamen kül olan Çelik ailesine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla gerekli yardımlar yapılıyor. Vali Yardımcısı Ali Şanlıer öncülüğünde oluşturulan bir heyet, aileyi geçici olarak kaldığı Köy evinde ziyaret etti. Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Afyonkarahisar Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gıda Bankası sorumlusu Erman Kaya, Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Yusuf Zorluer, Sülümenli Belediye Başkan Vekili Osman Obüs ve Muhtar Ali Çelik’ten oluşan heyet mağdur vatandaş İsmail Çelik’in ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun ve başsağlığı temennisinde bulundular. Yaşanan zorlukların ve çekilen acıların artık son bulması için Devlet olarak bu acıları sarmaya ve zorlukları aşmaya geldiklerini söyleyen Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Çelik ailesine, çocuklarını çıkan yangın sonucu kaybetmelerinden dolayı başsağlığı dileğinde bulunarak acılarını paylaştı.
“Devlet vatandaşların yanında”
Ziyaret sırasında; Çelik ailesinin ihtiyaçları ve sıkıntıları tespit edildi. Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, büyük sıkıntılar ve acılar yaşayan Çelik ailesinin yaralarının sarılabilmesi için Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla aileyi ziyaret ederek ihtiyaç ve sıkıntılarını tespit ettiklerini söyledi. Aileye başlarına gelen üzücü olay öncesinde ve sonrasında da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardımlar yapıldığını söyleyen Şanlıer, devletimizin mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Aileye geçici olarak götürülen gıda ve temizlik maddeleri teslim edilirken, yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evinin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeniden yapılması için çalışmaların başladığı bildirildi. Yerinde incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Şanlıer; evin tamamlanmasının ardından evde kullanılacak olan mobilya ve beyaz eşyalarında Vakıf tarafından temin edileceğini söyledi.Aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerekli tüm yardımlar yapılacak.

Bakmadan Geçme