Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Devletin kapısı her zaman vatandaşlarımıza açık”

“Devletin kapısı her zaman vatandaşlarımıza açık”

Vali Gökmen Çiçek, Sandıklı İlçesi’nde ziyaretler ve incelemelerde bulunarak, ilçede yürütülen çalışmalar, devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı

 

Sandıklı İlçe ziyaretinde Vali Gökmen Çiçek’in ilk durağı Kadın Kültür Evi olarak kullanılması planlanan tarihi Gülşani Konağı oldu. Vali Çiçek’in projesi olan ve 17 ilçede uygulanacak proje kapsamında Kaymakamlıklar ve Belediyeler birlikte çalışarak Kadın Kültür Evleri’ni işlevsel hale getirecek.Vali Çiçek, proje kapsamında yapılacak restorasyon çalışmaları konusunda Kaymakam Eflatun Can Tortop ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl’den bilgiler aldı.
AİLE VE DİNİ REHBERLİK
MERKEZİ’Nİ İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek daha sonra Aile, çocuk, dini eğitimler ve kişisel gelişim alanında destekleyici eğitimlerin verildiği “Aile ve Dini Rehberlik Merkezi”nde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, İlçe Müftüsü Mehmet Güler’den merkezin işleyişi konusunda bilgiler aldı.
OYUNCAK
EVİ’Nİ İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek, Sandıklı İlçesi programı kapsamında Hacı Osman Çamaşırlığı olarak bilinen ve yapılan restorasyon çalışmasının ardından sosyal medya, yazılı ve görsel basın aracılığıyla eski oyuncakların toplanmasıyla müzeye dönüştürülen Sandıklı Oyuncak Evi’ni inceledi. Burada bir süre incelemelerde bulunan Vali Çiçek, Oyuncak Evi’nin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
VATANDAŞLARI DİNLEDİ,
ESNAFLA GÖRÜŞTÜ
İlçedeki ziyaretleri kapsamında tarihi alanları da inceleyen Vali Gökmen Çiçek, bu çerçevede Germiyanoğulları döneminde yaptırılan, yapısında hiç direk bulunmayan Sandıklı Ulu Camii’nde incelemelerde bulunarak, caminin tarihi ve mimari özellikleri hakkında bilgiler aldı. Vali Çiçek, cami ziyareti sonrasında esnaf ve karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşları dinleyen Vali Çiçek, “Devletin kapsısı her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Her türlü sıkıntınızda ve taleplerinizde bana mutlaka ulaşın. Bizler sizler için varız.” dedi.
HÜDAİ KAPLICALARI
HAKKINDA BİLGİ ALDI
Germiyanoğulları zamanından günümüze ulaşan tarihi hamamda da incelmelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, Sandıklı Belediyesi tarafından yaptırılan restorasyon işlemleri hakkında bilgiler aldı. Sandıklı Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Çiçek, Frigyalılardan bugüne şifanın adreslerinden Hüdai Kaplıcalarıyla ilgili toplantıya katıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıcalara ilişkin bilgiler verdi.
ŞEHİT ANNESİNİN
DUASINI ALDI
Vali Gökmen Çiçek’in ilçedeki son durağı şehit annesinin evi oldu. 2016 yılında Vezneciler’deki terör saldırısında şehit olan polis Yaşar Özlem’in annesi Keziban Koç’u ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, şehit annesinin duasını isteyerek, “Bu topraklar sizler gibi nice kıymetli annelerle Anadolu” dedi.
Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ve diğer yetkililer eşlik etti.