Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DEVLETİMİZİN KAPISI her daim vatandaşlarımıza açıktır”

“DEVLETİMİZİN KAPISI  her daim vatandaşlarımıza açıktır”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşların her türlü sıkıntılarında kendisine her zaman ulaşabileceklerini söyleyerek, “Devletin kapısı vatandaşlarımıza daima açıktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve memnuniyeti benim memnuniyetimdir” dedi

 

Vali Gökmen Çiçek, Bolvadin İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemede bulunarak ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
İlçe ziyaretleri kapsamında Bolvadin İlçesi’nde temaslarda bulunan Vali Gökmen Çiçek, ziyaretine Bolvadin Alkaloid Fabrikası ile başladı. Fabrikayı ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Vali Çiçek, fabrika yetkililerinden yapılan işler ve haşhaşın işlenme aşamaları hakkında bilgiler aldı.
BOLVADİN HAKKINDA BİLGİ ALDI
Vali Gökmen Çiçek buradaki ziyaretinin ardından Bolvadin Kaymakamlığına geçti. Ardından Halk Eğitim Merkezi salonunda Kaymakam Adem Öztürk’ten ilçenin asayiş, ekonomi, sosyal ve kültürel yönden genel durumunu anlatan bir brifing aldı.
TARİHİ CAMİLERİ İNCELEDİ
İlçenin tarihi ve kültürel değerlerini de inceleyen ve bilgiler alan Vali Çiçek, öncelikle Osmanlı dönemi mimarisini yansıtan tarihi Bolvadin İmaret Camiini gezdi daha sonra Bolvadin Çarşı (Ulu) Camii’nde incelemelerde bulundu.
“SİZLERİN MEMNUNİYETİ BENİM MEMNUNİYETİM”
Ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Vali Çiçek, hayırlı işler, sağlıklı günler diledi. Vatandaşlarla bir süre görüşen ve kendisine iletilen talepleri dinleyen Vali Çiçek, “Bizler sizlere hizmet etmek için bu makamlardayız. Devletin kapısı sizlere daima açıktır. Her türlü sıkıntınızda bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sizlerin huzuru ve memnuniyeti benim memnuniyetimdir.” dedi.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Bolvadin ilçesi programı kapsamında Belediye Başkanlığına da ziyarette bulunan Vali Çiçek, Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan çalışmaları, yaptığı ve yapacağı projeler hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek, ilçenin en gözde parkı Horan Parkta da incelemelerde bulundu.
KIRKGÖZ KÖPRÜSÜ’NÜ İNCELEDİ
İlk günkü ihtişamıyla yıllara meydan okuyan tarihi Kırkgöz Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Vali Çiçek, “Helen, Roma ve Bizans dönemine ait mimari izler taşıyan Kırkgöz Köpüsü, Kanuni döneminde Mimar Sinan tarafından onarılmış ve eklemeler yapılmıştır. Böyle muhteşem bir eseri başka yerde göremeyiz.” diyerek köprüye olan beğenisini dile getirdi.
Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Kaymakam Adem Öztürk, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy ve diğer ilgililer eşlik etti.