• Haberler
  • Genel
  • “Devletimiz bize böyle baktıkça elbette genç kalırız”

“Devletimiz bize böyle baktıkça elbette genç kalırız”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı” haftası dolayısıyla Huzurevi sakinlerini makamında kabul etti Allah devletimize, milletimize zeval vermesinZiyarete Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ile huzurevi sakinleri katıldı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Başkan Çoban kendisini ziyaret gelen yaşlılarımızın olabildiğince [&hellip]

"Devletimiz bize böyle baktıkça elbette genç kalırız"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı” haftası dolayısıyla Huzurevi sakinlerini makamında kabul etti

Allah devletimize,
milletimize zeval vermesin
Ziyarete Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ile huzurevi sakinleri katıldı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Başkan Çoban kendisini ziyaret gelen yaşlılarımızın olabildiğince bakımlı ve dinç olduğunu ifade etti. Bunun üzerine Mehmet Enül isimli 72 yaşındaki amca ise Başkan Çoban’a “devletimiz bize böyle baktıkça bizler elbette genç kalırız” diyerek Huzurevi’nde kendilerine çok iyi bakıldığını vurguladı. Aslen Bingöl’ün Kiğılı İlçesinden olan ve Afyonkarahisar Huzurevinde kalan 72 yaşındaki Mehmet Amca’nın bu sözleri üzerine konuşan Başkan Çoban ise “Bence bu çok güzel bir tespit. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu tür müesseseler bizlerin gururu oldu. Bu müesseselerde çalışan kardeşlerimizi ve idarecilerimize yerel bir yönetici olarak teşekkür etmek bizlerin boynunun borcu.” şeklinde konuştu.
Sizlere hizmet
etmek görevimiz
Türkiye’nin sosyal devlet olma ilkesini özellikle son yıllarda hayata geçirme konusunda çok önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Çoban, “Bugün yaşlı amcalarımızla, teyzelerimizle, büyüklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi zaman zaman gerek bayramlarda gerekse özel günlerde ya da normal günlerde özellikle devletimizin kurumlarında kalan yaşlıları ziyaret ettiğimizde onların devletimizden, idarecilerimizden çok memnun ve mutlu olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Yaşlılarımız ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan diğer kurumlarımıza Belediye imkanlarımız doğrultusunda her türlü hizmeti sunmak en önemli görevlerimizden bir tanesi oldu. Bu vesileyle tekrar Yaşlılar Haftasını kutluyor, onlara sağlıklı ömürler temenni ediyorum” dedi.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve geldiğinden bu yana yaşlılarımıza özel ilgi gösterdiğini belirterek, “Başkanımız ve değerli Hanımefendi’nin yaşlılarımıza gösterdiği destek ve ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme