• Haberler
  • Genel
  • Devlet kapısı vatandaşlara açık – Kocatepe Gazetesi

Devlet kapısı vatandaşlara açık – Kocatepe Gazetesi

Vali Hakan Yusuf Güner, Kıbrıs Gazisi Tahsin Koçu makamında kabul etti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, devlet kapısının vatandaşlara açık olduğunu ifade etti. Vali Güner, bilhassa Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için en kutsal varlığı olan canını ortaya koyan ve gazi ünvanını alan kahraman insanlara daha çok ilgi ve alaka gösterdiğini söyledi.“ŞEHİT EMANETLERİNE VE GAZİLERE VEFA BORCUMUZ [&hellip]

Devlet kapısı vatandaşlara açık

Vali Hakan Yusuf Güner, Kıbrıs Gazisi Tahsin Koçu makamında kabul etti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, devlet kapısının vatandaşlara açık olduğunu ifade etti. Vali Güner, bilhassa Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için en kutsal varlığı olan canını ortaya koyan ve gazi ünvanını alan kahraman insanlara daha çok ilgi ve alaka gösterdiğini söyledi.
“ŞEHİT EMANETLERİNE VE
GAZİLERE VEFA BORCUMUZ VAR”
Ziyaret sırasında Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç’un istek ve taleplerini dinleyen Vali Güner, bu ülkenin başta şehitlere, şehit emanetlerine ve gazilere vefa borcu olduğunu, bu anlamda şehit yakınları ve gazilere Valilik kapılarının sonuna kadar açık olacağını belirterek, Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç’un istek ve talepleri doğrultusunda gereğinin yapılacağını sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme