Devlet Hastanesi’ne hasta taşıma sandalyesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne 34 adet hasta taşıma sandalyesi alındığı bildirildi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, zaman zaman yaşanan hasta taşıma sandalye sıkıntısının ortadan kaldırıldığı ifade edildi. Engelli, yaşlı ve yürüyemeyecek durumda olan hastaların kurum içerisinde konforlu şekilde işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kullanılan sandalyelere ilave olarak 34 yeni sandalye alımı yapıldığı belirtilen açıklamada, kuruma teslimi yapılan hasta [&hellip]

Devlet Hastanesi'ne hasta taşıma sandalyesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne 34 adet hasta taşıma sandalyesi alındığı bildirildi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, zaman zaman yaşanan hasta taşıma sandalye sıkıntısının ortadan kaldırıldığı ifade edildi. Engelli, yaşlı ve yürüyemeyecek durumda olan hastaların kurum içerisinde konforlu şekilde işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kullanılan sandalyelere ilave olarak 34 yeni sandalye alımı yapıldığı belirtilen açıklamada, kuruma teslimi yapılan hasta taşıma sandalyelerinin hastaların hizmetine sunulduğu ifade edildi.
Sağlık hizmetinde kaliteyi arttırmak için çalıştıklarını kaydeden Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan Arslan “Sunduğumuz sağlık hizmetini zirveye taşımak için çalışıyoruz. Hastalarımızın ve hasta yakınlarının sağlık hizmetlerinden kesintisiz yararlanabilmeleri amacıyla hastanemizdeki kısa süreli yolculuklarının ergonomik ve kaliteli olması amacını taşıyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme