• Haberler
  • Genel
  • Devlet hastanesinde 'Tatlı Çarşamba Günleri' sürüyor

Devlet hastanesinde 'Tatlı Çarşamba Günleri' sürüyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde her hafta Çarşamba günleri ' Tatlı Çarşamba Günleri' düzenleniyor Uzun süreli yatan hastalarla artık aile gibi oldukları vurgulanan Devlet Hastanesi personelinin, hastalarını hastanede eğlenceli günler geçirmesi için ellerinden geleni yaptıkları bildirildi. Bununla ilgili en büyük örneğin psikiyatri servisinde gerçekleştirilen “Tatlı Çarşamba Günleri” olduğu kaydedildi.Tatlı Çarşamba günlerinde hastalarla eğlenceli dakikalar geçiren [&hellip]

Devlet hastanesinde “Tatlı Çarşamba Günleri” sürüyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde her hafta Çarşamba günleri “ Tatlı Çarşamba Günleri” düzenleniyor

Uzun süreli yatan hastalarla artık aile gibi oldukları vurgulanan Devlet Hastanesi personelinin, hastalarını hastanede eğlenceli günler geçirmesi için ellerinden geleni yaptıkları bildirildi. Bununla ilgili en büyük örneğin psikiyatri servisinde gerçekleştirilen “Tatlı Çarşamba Günleri” olduğu kaydedildi.
Tatlı Çarşamba günlerinde hastalarla eğlenceli dakikalar geçiren klinik çalışanlarının hastane idaresini programlarına davet ettikleri kaydedildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran ile Başhemşire Elif Zeybek ve ekibinin katıldığı programda eğlence kadar söylenen şarkılarla duygulu anlarda yaşandı. Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran aktiviteyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, hastaların servisteki sıkıntılarını gidermek ve günlük aktivitelerini arttırmak amacıyla psikiyatri servisi çalışanlarının böyle bir organizasyona gittiklerini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme