Devlet Hastanesi sünnet sezonuna hazır

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Üroloji kliniğinde 2 odanın sünnet odası olarak hazır hale getirildiği bildirildi Yaz aylarının gelmesi ve sünnet sezonunun açılmasıyla Devlet Hastanesi tarafından sünnetin çocuklar açısından cazip görünebilmesi amacıyla 4 yataklı 2 oda sünnet odası olarak hazırlandı.Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, okulların tatil olmasıyla artan sünnet taleplerinin Devlet Hastanesi Üroloji uzmanları tarafından karşılandığı bildirildi. [&hellip]

Devlet Hastanesi sünnet sezonuna hazır

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Üroloji kliniğinde 2 odanın sünnet odası olarak hazır hale getirildiği bildirildi

Yaz aylarının gelmesi ve sünnet sezonunun açılmasıyla Devlet Hastanesi tarafından sünnetin çocuklar açısından cazip görünebilmesi amacıyla 4 yataklı 2 oda sünnet odası olarak hazırlandı.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, okulların tatil olmasıyla artan sünnet taleplerinin Devlet Hastanesi Üroloji uzmanları tarafından karşılandığı bildirildi. Hastanede uzman doktorlar tarafından ağrısız sünnetlerin başarılı bir şekilde yapılmaya devam ettiği belirtilen açıklamada, ehil eller tarafından steril koşullarda yapılan sünnet sonrası çocukların kendileri için hazırlanan keyifli bir ortamda bir süre misafir edildiği ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme