Devlet el attı, dükkân açıldı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Gelir Getirici İş Kurma projeleri kapsamında, berberlik mesleğine sahip olan Oğuz Coşkun'a berber dükkânı açıldı Sosyal Yardımlaşma Vakfına müracaat eden ve müracaatı değerlendirilen Berber Oğuz Çoşkun'a Vakıf tarafından Karaman Mahallesinde tam teşekküllü bir berber dükkânı açıldı. Karaman mahallesinde Oğuz Berber ve kuaför salonu ismiyle faaliyete geçen iş yerinin açılışını Vali [&hellip]

Devlet el attı, dükkân açıldı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Gelir Getirici İş Kurma projeleri kapsamında, berberlik mesleğine sahip olan Oğuz Coşkun’a berber dükkânı açıldı

Sosyal Yardımlaşma Vakfına müracaat eden ve müracaatı değerlendirilen Berber Oğuz Çoşkun’a Vakıf tarafından Karaman Mahallesinde tam teşekküllü bir berber dükkânı açıldı. Karaman mahallesinde Oğuz Berber ve kuaför salonu ismiyle faaliyete geçen iş yerinin açılışını Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk yaptı.
Oda’dan destek
Açılışa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Bayram ve Vakıf personelinin yanı sıra Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, Başkan Yardımcısı Naci Ceylan ve vatandaşlar katıldılar.
9 bin 410 liraya mal oldu
Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak Oğuz Berber ve kuaför salonunun açılışını yaptı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Berber dükkânının toplam 9 bin 410 liraya mal olduğunu söyleyen Vakıf Müdürü Mehmet Bayram ise, iş yeri sahibi Oğuz Coşkun’a hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme