• Haberler
  • Genel
  • Devlet büyüklerinin desteğini bekliyoruz – Kocatepe Gazetesi

Devlet büyüklerinin desteğini bekliyoruz – Kocatepe Gazetesi

Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilcisi Dr. Yusuf Gökçe, kötü alışkanlıkların gündeme gelmesinden çok sanatsal, kültürel ve sosyal içerikli çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Gökçe çalışmalarında devlet büyüklerinin desteklerini beklediklerini ifade etti 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen faaliyetler çerçevesinde Yeşilay İl Temsilcisi Dr. Yusuf Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yardımcısı Akgün Corav'ı [&hellip]

Devlet büyüklerinin desteğini bekliyoruz

Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilcisi Dr. Yusuf Gökçe, kötü alışkanlıkların gündeme gelmesinden çok sanatsal, kültürel ve sosyal içerikli çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Gökçe çalışmalarında devlet büyüklerinin desteklerini beklediklerini ifade etti

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen faaliyetler çerçevesinde Yeşilay İl Temsilcisi Dr. Yusuf Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yardımcısı Akgün Corav’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Afyonkarahisar’da Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında Vali Yardımcısı Akgün Corav’a bilgiler veren Gökçe; “Sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların azalması için Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür çalışmalar kapsamında daha fazla insana ulaşmak adına birçok girişimlerimiz oldu ve çoğunda da başarı sağladık. Bizler kötü alışkanlıkların gündeme gelmesinden çok sanatsal, kültürel ve sosyal içerikli çalışmalarda bulunuyoruz. Bu anlamda Afyonkarahisar’da insanların daha sağlıklı kalabilmeleri için yaptığımız çalışmalarda siz devlet büyüklerimizin desteklerini bekliyoruz. Bizleri makamınızda kabul etmenizden dolayı çok teşekkür eder, 1-7 Mart Yeşilay Haftasının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yaptığı çalışmalardan dolayı Yeşilay Afyonkarahisar İl Temsilcisi Dr. Yusuf Gökçe ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Yardımcısı Akgün Corav, sigara, alkol, zararlı madde ve kumar gibi kötü alışkanlıkların ortadan kaldırılması için yapılan tüm mücadelelere Afyonkarahisar Valiliği olarak destek verdiklerini belirterek, bu konuda önemli çalışmalar yapan Yeşilay Cemiyetinin tüm çalışanlarını kutladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme