• Haberler
  • Genel
  • “Devlet büyüklerini ağırlamak onurdur” – Kocatepe Gazetesi

“Devlet büyüklerini ağırlamak onurdur” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Afyonkarahisar’daki programı nedeniyle katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Vali Güner, “Devlet büyüklerimizi ağırlamak ilimiz adına en büyük şeref ve onurdur” dedi Vali Hakan Yusuf Güner, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği programı ve temasları süresince görev alan Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve tüm çalışanlar ile medya mensuplarına teşekkür [&hellip]

"Devlet büyüklerini ağırlamak onurdur"

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar’daki programı nedeniyle katkı
sağlayan herkese teşekkür etti. Vali Güner, “Devlet büyüklerimizi ağırlamak ilimiz adına en büyük şeref ve onurdur” dedi

Vali Hakan Yusuf Güner, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği programı ve temasları süresince görev alan Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve tüm çalışanlar ile medya mensuplarına teşekkür etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar’dan ayrılmasının hemen akabinde Valilik toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştiren Vali Güner, kentte fedakarca çalışan Vali Yardımcılarından İl Müdürlerine, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinden polislere ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapılan toplantıya Berrin Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emine Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları Sabahattin Yücel, Ahmet Ali Barış, Akgün Corav, Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile basın mensupları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Güner, “Sayın Başbakanımız programları nedeniyle ilimizde idi. Devlet büyüklerimizi ağırlamak ilimiz adına bana göre en büyük şeref ve onurdur. Bu çerçevede bu görevi ve sorumluluğu Belediye Başkanımız, Rektörümüz, Vali Yardımcılarımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, Emniyet, Jandarma ve sağlık görevlilerimiz ile basın mensuplarımız el ele gönül gönüle yürüttük. Ben katkı sağlayan herkese göstermiş oldukları fedakarlıktan ve gayretten dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum. Şehrimiz için hep beraber çalışacağız, bu anlamda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada elimizden geldiği kadar fakirini, garibanını, şehrin ortak menfaatlerini hep beraber el ele gönül gönüle kollayacağız.”dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme