• Haberler
  • Genel
  • 'Devlet Beyimiz Sayesinde Her Kapı Bize Açık'

'Devlet Beyimiz Sayesinde Her Kapı Bize Açık'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Taytak, Afyonkarahisar'a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu kaydetti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’u ziyaret etti. Ziyarette Kocatepe Gazetesi İdari İşler Müdürü Ş. Cüneyt Bursalıoğlu, Kocatepe Gazetesi Muhabiri Burcu Aydın ile www.kocatepegazetesi.com muhabiri Murat Arısoy da yer aldı.

FABRİKA YAPAN FABRİKAYA SAHİP ÇIKTIK

Güncel konular hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Taytak, “İlimiz Ankara’ya yakın. Çalışmayı seviyorum. Aynı gün gidiyoruz, geliyoruz. Buradaki çeşitli etkinliklerle katılmaya çalışıyorum. Ankara’da da Afyonkarahisar’ı ilgilendiren konularda özellikle kurumsal anlamda, toplumsal anlamda ve ekonomik anlamda hemşehrilerimizin talepleri, ayrıca mermer sanayii, termal turizm, özellikle et ve et ürünleri de ifade ettiğim sucuk pastırma benzeri sektörlerin problemlerle ilgili uğraşıyoruz. Bunun yanında da bazı meseleler var ki Afyonkarahisar’da uzun yıllar üzerine gidilmemiş, takip edilmemiş meselelerimiz var. Mümkün olduğunca onlara daha çok çaba gösteriyorum. Takip ettiğim konulardan biri Afyon Makine Fabrikası. Burası Şeker Fabrikası’nın hemen yanında. Şeker Fabrikası satılınca Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz Makine Fabrikası’nın da birlikte satıldığını düşünmüşler. Öyle görünmüş. Rahmetli Erbakan Hoca’nın ifadesiyle fabrika yapan fabrika durumunda bu fabrikalar. Burası Eskişehir bölgeye bağlanmış. 2007 yılından itibaren de bir tane personel olmamış orada. Mevcut personelleri de emekli olmuş. Orayı taşıyan, emeklilik yaşı geldiği halde devam eden ya da emekliliği yaklaşan kardeşlerimiz çalışıyorlardı orada. Biz bu konuyu hem Bakan düzeyinde hem Genel Müdür düzeyinde hem de buradaki fabrikadaki çalışan arkadaşlarımızın düzeyinde ilgilenip uğraştık. Nihayetinde şimdi orası için geçen haftalarda beş işçi alarak tekrar bir can suyu verilmiş oldu. 5 insanımız istihdam edilirken biz fabrikamızın tekrar atıl halden aktif hale gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu arada o fabrika Eskişehir’e bağlı olmasından dolayı da ihtiyaç olan ne varsa Eskişehir’den geliyor. Biz diyoruz ki bu fabrika Afyonkarahisar’ın, o zaman ihtiyaçlarını da Afyonkarahisar’dan alması gerekiyor. Onun için de Eskişehir’den ayrılıp burada müdürlüğümüzü kurdurmaya çalışıyoruz” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN DUASI BİZE YETİYOR”

Beton Travers Fabrikası hakkında da çalışmaların olduğunu kaydeden Milletvekili Taytak, “Beton Travers Fabrikası’yla ilgili de aynı şeyi yaşıyoruz. Burada da yıllar öncesinden itibaren durdurulmuş çalışmalar, o çalışmaları aktif hale getiriyoruz, uğraşıyoruz. Bunları yaparken de öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bize açmış olduğu bu yolda onurla, gururla, şerefle hizmet etmeye çalışıyoruz. O’nun sayesinde bize her kapı açık. Yeter ki biz girmesini bilelim. Bu arada bunları takip ederken Afyonlu hemşehrilerimizin duası, şahsi olarak kardeşlerimizin konulara ilgilendiğimizde o ailelerin bize olan duası, onların meselenin çözülmüş olmanın mutluluğu, bize yetiyor. Bunun yanında da Afyonkarahisar’da aktüel olarak da bazı konular yaşanıyor. Bunlarla ilgili takip ediyoruz. En son TV8’de biliyorsun Masterchef Türkiye programında Ayşe kızımız var. Onunla görüşüyorum.  İnşallah başarılı olarak program bittikten sonra bir mutfak yaptıracağız” diye konuştu.

VATANDAŞIN TALEPLERİ ÖNCELİKLİ

Afyonkarahisar’a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu vurgulayan Taytak, “Rabbim bize böyle bir hizmet etme fırsatı verdi. Bu nimeti da en iyi şekilde değerlendirip işin helal noktasında başımızı yastığa koyduğumuz zaman rahat etmemiz gerekiyor. Meclis’te bana yardımcı olan 3 arkadaşımız var onlara hep derim ki, vatandaşın bize gelen bir işini atlarsanız vebali size. Biz konuları muhatabına ulaştırmak zorundayız. Olur ya da olmaz. O ayrı bir konu. Ama biz vatandaşı istismar etmeyelim. Konuları aktarıyoruz, takip ediyoruz, devamını getiriyoruz. Bunları vatandaşlarımız Allah’a şükür olsun ki fark etti, gördü. Biz bu millete layık olmaya çalışacağız. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZIN TAVRI ÇOK ÖNEMLİ”

15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hain darbe girişiminde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çok önemli bir tavır aldığını hatırlatan Milletvekili Taytak, “15 Temmuz sonrasında bu ülkenin birliği beraberliği için Sayın Genel Başkanımızın koyduğu tavır, devamında Yenikapı’da oluşan ruh çok önemlidir. Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu tutumları, bu tertemiz dönemlerinin bu ülke için Cenab-ı Allah’ın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Samimiyetle böyle görüyorum. Ve diyorum ki iyi ki varlar. Birisi Cumhurbaşkanımız, birisi arkasında dağ gibi bilge liderimiz, Devlet Bahçeli Beyimiz. Cumhur İttifakı’nın ülkemize ve milletimize çok faydası oldu. Allah nasip etti, Ayasofya açtı bu anlayış, bu ittifak. Diyoruz ya, birlikte rahmet vardır diye. Bunu yaşadık. Kıbrıs’ta kapalı Maraş’ta açtık. Mavi Vatan’da varız, Irak’ta varız, Suriye’de varız. Karabağ çözüldü Allah’a şükür olsun. Türk Devletleri Teşkilatı kuruldu. Bunların hepsi bu birliklerin sayesinde oldu” değerlendirmesinde bulundu.

TÜM DÜNYA, DEVLET BEYİMİZİN YILLAR ÖNCEDEN SÖYLEDİĞİ ÖNGÖRÜLERİ BUGÜN YAŞIYOR

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Türk dünyasının lideri olduğunu kaydeden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Devlet Beyimiz bugün dünyanın içerisinde bulunduğu ortamı yıllar öncesinden görmüş ve milletimizi uyarmıştı. Dünyanın 3. Dünya savaşına doğru sürüklendiğini, böylesi bir dünyada yönetim zaafiyeti bulunan bir Türkiye’nin var olamayacağını belirterek Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin öncüsü olmuştu kendisi. İşte aradan yıllar geçtikten sonra Devlet Beyimizin öngörülerini bugün tüm dünya ile birlikte yaşıyoruz. Dünya bir kaosun içinde. Bu kaos içinde dimdik bir Türkiye varsa, mazlumlara umut olan, kendi doğrultusunda ilerleyen bir Türkiye varsa bu Cumhur İttifakı sayesinde, Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde ve Devlet Beyimiz sayesindedir” dedi.

SİYASETTE YUMUŞAMA YORUMU

Siyasette Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in dile getirdiği “yumuşama” söylemi hakkındaki görüşlerini de aktaran Taytak, şöyle konuştu:

“Yumuşama ifadesi aslında yani karşı tarafın istek ve arzularına evet denilince olacaksa bunun adı yumuşama olmaz. Ta’bi olmak denilir. Kavala’yı çıkar diyeceksin. Demirtaş çıksın diyeceksin. Bütün milli meselelerde karşı duruşu ortaya koyacaksın. Bu durumda yumuşamak ne anlama gelir? Bunlara rıza göstermek anlamına gelir. Bizim öyle bir anlayışımız yok. Bu toplumsal bir yumuşama ifadesi, bir tiyatro oyunu bizim gözümüzdeki şekliyle. Bizim anlaşabilmemiz için onların bu ülkede yaşamaya şükrederek, hamd ederek meselelere milli bakmaları ile olabilir. Öyle olduğu zaman da zaten yumuşamaya da gerek yok.”

Haber

Bakmadan Geçme