• Haberler
  • Genel
  • Devlet Bayram'da yalnız bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Devlet Bayram'da yalnız bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Taş Medrese'de gerçekleştirilen genel bayramlaşma programı sonrası bir dizi bayram ziyaretinde bulundular Taş Medresedeki bayramlaşma programı ardından Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Huzurevi, Polisevi, Devlet Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek oradaki görevlilerle bayramlaştılar. YAŞLI ŞAİR İKİ AYRI ŞİİR OKUDU Huzurevi ziyareti yaşlıların ellerinin öpülüp bayramlaşılması ile [&hellip]

Devlet Bayram’da yalnız bırakmadı

Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Taş Medrese’de gerçekleştirilen genel bayramlaşma programı sonrası bir dizi bayram ziyaretinde bulundular

Taş Medresedeki bayramlaşma programı ardından Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler; Huzurevi, Polisevi, Devlet Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek oradaki görevlilerle bayramlaştılar.
YAŞLI ŞAİR İKİ
AYRI ŞİİR OKUDU
Huzurevi ziyareti yaşlıların ellerinin öpülüp bayramlaşılması ile başladı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner tüm Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Vali Güner; “Saygıdeğer büyüklerimizin bayramını tebrik ediyorum. Allah bu gün vesilesiyle yüce milletimize ve devletimize zeval vermesin. Bugünkü imkânlar sizlere seferber ediliyor. Bu imkânlar tesadüfen değil. Bu anlamda il müdürlüğümüzün, tüm kurum ve kuruluşlarımızın destekleri ve katkıları, Belediyemizin ve hayırseverlerin katkıları bizler için çok önemli. Bu hizmetlerin sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu bayram vesilesiyle her günün bayram tadında geçmesini temenni ediyorum” dedi. Huzurevi ziyareti sırasında Bayatlı Şair Mehmet Yiğit “Kurban Bayramı” ve “Şehit Berberler” isimli şiirlerini okudu.
HASTALAR VE YAKINLARI UNUTULMADI
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ziyaretinde önce kendilerini karşılayan hastane yöneticisi ve çalışanları ile bayramlaşan Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler hastaların da bayramını kutladılar. Vali Güner, ortopedi servisinde tedavi gören hastaları ve yakınlarının hatırlarını sorarak bayramlaştı. Son bayram ziyareti İl Jandarma Komutanlığına yapıldı. Vali Güner, burada bulunan subay, astsubay ve erlerin bayramlarını kutladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme