DEVA'dan toplu istifa Dinar'dan geldi

Dinar DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, gördüğü lüzum ve yoğun işleri gerekçesiyle diğer üyelerle birlikte DEVA Partisi Dinar İlçe Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Dinar Kurucu İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, ilçe başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa etti. Burhanettin Yüksel şunları kaydetti: 'Kurucusu olduğum Dinar DEVA Partisi [&hellip]

Dinar DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, gördüğü lüzum ve yoğun işleri gerekçesiyle diğer üyelerle birlikte DEVA Partisi Dinar İlçe Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Dinar Kurucu İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, ilçe başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa etti.
Burhanettin Yüksel şunları kaydetti: “Kurucusu olduğum Dinar DEVA Partisi İlçe Başkanlığından ve Deva Partisi üyeliğinden gördüğüm lüzum üzerine ve iş yoğunluğum dolayısıyla üyelerimle beraber istifa ediyoruz.
Desteklerini her zaman hissettiğim il başkanıma, il yönetimine, ilçe başkanlarına ve kıymetli Dinar’lı hemşehrilerime teşekkür ederim.”

>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme