Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DEVA ve Gelecek Partisi, amacı ve davası olmayan partilerdir”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, DEVA ve Gelecek Partilerinin amacı ve davası olmayan partiler olduğunu iddia etti

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, gündeme oturan AK Parti eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal’a yüklendi. Suna ayrıca, Dinar’da yaşanan olaya değinerek, Vali Gökmen Çiçek’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
“KARDEŞLİĞİMİZİ ASLA
BOZAMAYACAKLAR”
Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nde iki taraf arasında yaşanan kavgayı Türk-Kürt çatışmasına dönüştürmeye çalışan bazı terör örgütü yandaşı haber siteleri, sosyal medya platformları ve bazı HDP Milletvekillerinin açıklamaları iftira boyutuna ulaştı. Hepsini de ayrı ayrı kınıyoruz. “Afyon’da Kürtlere yönelik saldırı” başlığı altında algı yönetmeye çalışanlar bilsinler ki kardeşliğimizi asla bozamayacaklardır. 2 grup arasında çıkan kavgayı Türk-Kürt kavgasına dönüştürmeye çalışanlar oynadıkları oyunların altında kalacaklardır. Bizler bu vatanın evlatlarıyız ve vatanımıza gelebilecek en ufak saldırıyı, iftirayı, yanlışı asla kabul etmeyecek, hemen karşılarına dikilecek vatan evlatlarıyız. Konunun detayını en iyi şekilde öğrenmek, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına gecenin 3’üne kadar konuyu takip eden Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’i de ayrıca kutlamak istiyoruz.”
“NEDEN ZAMANINDA
YANLIŞI HAYKIRMADINIZ”
AK Parti eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal’ı eleştiren Suna, “Öte yandan birkaç gün önce bir haber sitesinde koltuk ve makam sevdalısı kendisini bir dava için mücadele eden kişi olarak tanımlayan Erbakan hocamı sırtından vurarak zor dönemde yalnız bırakanlarla birlikte Milli Görüş gömleğini çıkartan eski AK Parti Milletvekili hanımefendi, iktidar partisi seçmeninin oyları ile milletin vekili olmuş o vekil koltuğunda otururken, kurdukları DEVA Partisi lideri de iktidar partisinin koltuğunda otururken yanlışlara ses çıkarmayıp koltuktan indikten sonra ve o koltuğa tekrar oturamayınca; ‘çok yanlışları vardı, orası eski ilk günlerdeki parti değil’ gibi ifadeler kullandı. İktidar gölgesinde iken varsa yanlışları niçin yetkiniz ve etkiniz varken konuşmadınız? Niçin yetkiniz varken yanlışı haykırıp vatandaşları ve seçmeninizi uyarmadınız? Niçin yanlışa zamanında dur demediniz? Vatandaş size halkı koruyup, hakkını kollamanız ve seçmeninizi dosdoğru, dürüstçe temsil etmeniz için sizi vekil tayin etmiştir. Hükümette 15 yıl içerisinde çeşitli kademelerde görev alıp varsa yapılan yanlışlara ses çıkarmamış olmak temsil yetkisi veren vatandaşlara ve Türk milletine ihanettir. Sizin gibi; iktidarın gölgesindeyken yalanlara ve yanlışlara ses çıkarmayan DEVA Partisi’nin de Gelecek Partisi’nin de söylemi ve eylemi halk tarafından ilgi görmeyecektir. Zamanında söylenmeyen doğrular zaman geçtikten sonra hiçbir anlam ifade etmez. İktidar partisinin yanlışlarına hiç mi katkınınız olmadı ve yapılan yanlışlarda sizin, Ali Babacan’ın ve Ahmet Davutoğlu’nun hiç mi katkısı yok? O koltuklarda otururken etkiniz ve yetkiniz varken niçin dur demediniz? Burası vatandaşlarda soru işaretidir. Şimdi nasıl halkın karşısına çıkıp onlar yanlış, biz doğruyuz diyebiliyorsunuz? Size ve sizin gibi yalana ve yanlışa sessiz kalan hiçbir partiye vatandaşlar ve halkımız adına prim vermeyeceğiz ve verdirtmeyeceğiz.” dedi.
“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Suna açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Buradan milletimize çağrımızdır; ne DEVA ne de Gelecek Partisi amacı ve davası olmayan partilerdir. O koltuklarda otururken ne yaptılar ki şimdi ne yapacaklar? Türkiye’mizin bu günkü ekonomisindeki yaşanan yüksek faizli dış borçlanmanın yüzde 80’ni Ali Babacan’ın bakanlığı döneminde gerçekleşmiştir. Yeniden Refah Partimizin yükselişinden rol çalmaya çalışıyorsunuz. Size verilen görev Yeniden Refah Partimize destek, teveccüh ve oyları engellemektir. Usulüne kanunlara uygun olarak 81 ilde 785 ilçede teşkilatını tamamlamış 55 bin kişi ile Türkiye’nin en büyük kongresini yaparak seçime girme hakkı kazanmış bir partinin il başkanı olarak bizler ve halkımız bunu görüyoruz. Halkımız kimin ne yaptığını, ne yapmadığını açık ve net olarak bilmektedir. Erbakan hocamın ülkemize kazandırdığı fabrikaları ucuza satarken hiç ses çıkarmayanları ve engel olmayanları bu millet hiçbir zaman affetmeyecek ve prim vermeyecektir. Artık siyasetin gerçek sahibi var. Halkın görüşü milli görüş var artık… Yeniden Refah Partisi var. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir görüş ile artık siyaset sahnesinde halkın görüşü Milli Görüş var. Yanlışa dur diyen, doğruyu destekleyen bir siyaset anlayışı ile kandırmayan, kandırılmayan, aldanmayan, aldatılmayan bir lider Dr. Fatih Erbakan var. Yeniden Refah Partisi olarak üreten, fabrika kuran, kendi kendine yeten bir ülke olmak için, memura, işçiye, emekliye ve asgari ücretliye yüzde 50 zam vermek için geliyoruz inşallah. Milli görüş olarak 1996 efsane Refah-Yol İktidarında yaptığımız gibi, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Burada huzur, burada bereket, burada gençlik, burada milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi var.” >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti