DEVA pazaryerinde vatandaşla biraraya geldi

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, 14 Ağustos Cumartesi günü Fuar Pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyerek partisinin iktidarında ilk 90 günde hayata geçirmeyi planladıkları tarım ve hayvancılık politikalarını anlattıklarını söyledi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin yurt genelinde 81 il ve 420 ilçede kurulan pazarlarda üretici ve esnafın derdini [&hellip]

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, 14 Ağustos Cumartesi günü Fuar Pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyerek partisinin iktidarında ilk 90 günde hayata geçirmeyi planladıkları tarım ve hayvancılık politikalarını anlattıklarını söyledi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin yurt genelinde 81 il ve 420 ilçede kurulan pazarlarda üretici ve esnafın derdini çözmek ve dinlemek için “DEVA Pazarda” etkinliği adı altında 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü sahada olduğunu kaydetti.
“ESNAF İKTİDARA İNANCINI
YİTİRMİŞ DURUMDA”
Kadir Daylık, DEVA Partisi Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarıyla Fuar Alanında kurulan pazaryerinde hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın sorunlarını dinlediğini açıkladı. Daylık, “Esnafın ve üreticinin yoğun ilgisiyle karşılandık. Partimizin Afyon teşkilatı üyeleri olarak insanlarımızın şikâyetlerini dinleyip notlar alırken, bir yandan da parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet ettik. Partimizin Genel Başkanı aynı zamanda Afyonkarahisar’ın eniştesi Ali Babacan’ın selamlarını ilettik. Pandemi dolayısıyla zaten sıkıntılı durumda olan esnafımız artık mevcut iktidara inancını yitirmiş durumda ve yeni bir arayış içinde olduklarını gözlemliyoruz.” dedi.
“PAZARYERLERİNDE İKTİDARIMIZIN
İLK 90 GÜNLÜK PLANINI ANLATTIK”
Daylık sözlerine şöyle devam etti: “Enflasyon yüzde 19 değil, pazarda yüzde 80. Deva Partisi tüm bu sorunları çözmek için tüm proje ve çalışmalarıyla iktidara hazırlanıyor. Haftasonu pazaryerlerinde DEVA Partisinin iktidarında ilk 90 günde hayata geçireceği tarım ve hayvancılık politikalarını anlattık. Tarım ve hayvancılık konusunda neler yapacağımızı anlatan broşürler dağıtık. 17 Ağustos Marmara depreminin yıl dönümünde de afetlerle ilgili yapacağımız politikaları kamuoyu ile paylaşacağız.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme