• Haberler
  • Gündem
  • DEVA Partisi’nden Veteriner Hekimler Odası’na ziyaret

DEVA Partisi’nden Veteriner Hekimler Odası’na ziyaret

DEVA Partisi İl Yönetimi Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası'nı ziyaret etti   Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Yönetimi, Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Nevzat Algan ve Genel Sekreter Doç. Dr. Oktay Yılmaz'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Kadir Daylık, meslek odaları arasındaki iş birliğinin önem arz ettiğini ifade [&hellip]

DEVA Partisi İl Yönetimi Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası’nı ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Yönetimi, Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Nevzat Algan ve Genel Sekreter Doç. Dr. Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Kadir Daylık, meslek odaları arasındaki iş birliğinin önem arz ettiğini ifade etti.
Oda Başkanı Nevzat Algan ise, veteriner hekimliğin Afyonkarahisar için öncelikli alanlardan biri olduğunu, bölge ve ülke hayvancılığının gelişmesine de destek vermek istediklerini ve bu alanda projeler üretmek için çalışacaklarını belirtti.
Ziyarete Kadir Daylık, Hüseyin Kalaycı, Ahmet Dayılar, Bekir Çağıran ve Sadettin Çetin katıldılar. >> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme