'DEVA, kötü gidişe dur demek için kuruldu'

DEVA Partisi GMYK Üyesi Hatice Özkal, partinin ülkedeki kötü gidişe 'dur' demek için kurulduğunu söyledi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İhsaniye 1'inci Olağan Kongresi tamamlandı. Kongreye katılan DEVA Partisi GMYK Üyesi Hatice Özkal, '90 kişilik yürekli insan Mart ayında memleketin kötü gidişatına dur demek adına inisiyatif ortaya koydu ve DEVA Partisi'ni kurdu. Yeni siyaset [&hellip]

DEVA Partisi GMYK Üyesi Hatice Özkal, partinin ülkedeki kötü gidişe “dur” demek için kurulduğunu söyledi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İhsaniye 1’inci Olağan Kongresi tamamlandı. Kongreye katılan DEVA Partisi GMYK Üyesi Hatice Özkal, “90 kişilik yürekli insan Mart ayında memleketin kötü gidişatına dur demek adına inisiyatif ortaya koydu ve DEVA Partisi’ni kurdu. Yeni siyaset anlayışı ile kurulan DEVA Partisi rekor bir sürede 41 ilde kongre yaparak 1 Temmuz itibari ile seçimlere girmeye hak kazanmıştır. İhsaniye Kongresi Afyonkarahisar DEVA Partisi için ilk seçimli İlçe kongresi olması hasebiyle tarihi bir önemi olduğu, diğer ilçelerimizi de tamamlayıp Afyonkarahisar ve memleketin önündeki sorunlara çözüm için sahalarda olacağımızı milletin sorunlarını sadece dinlemek değil politika geliştirmekte proaktif olacağımızı belirtmek isterim.” dedi.
İl Başkanı Kadir Daylık ise, “DEVA Partisi olarak Afyonkarahisar’ın tüm belde ve köylerinde çok güçlü, kararlı ve dinamik bir ekip ile ülke sorunları için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kongreye tek liste giren Ahmet Çakar DEVA Partisi İlçe Başkanı seçildi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme