• Haberler
  • Genel
  • DEVA il yöneticileri Çobanlar teşkilatıyla buluştu

DEVA il yöneticileri Çobanlar teşkilatıyla buluştu

DEVA Partisi yöneticileri Çobanlar İlçesi'nde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanlığı yöneticileri teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, Çobanlar İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelerek Çobanlar ilçe hizmet binasında incelemelerde bulundu. Çobanlar İlçe Başkanlığı inceleme çalışmasında DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Kadın Politikaları Başkanı, Av. Hatice Ayşen Deniz, Geçlik [&hellip]

DEVA Partisi yöneticileri Çobanlar İlçesi’nde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanlığı yöneticileri teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, Çobanlar İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelerek Çobanlar ilçe hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Çobanlar İlçe Başkanlığı inceleme çalışmasında; DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Kadın Politikaları Başkanı, Av. Hatice Ayşen Deniz, Geçlik Politika Başkanı Merter Gönen, Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Er, Seçim İşleri Başkanı Selçuk Altıntuğ ve Nevzat Arslan yer aldılar. Çobanlar İlçe Başkanı Zekeriya Turgut ve İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Sertkaya ile bir araya gelen il yöneticileri Çobanlar’da teşkilatlanma çalışmaları ve İlçe Başkanlığı hizmet binası tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme