• Haberler
  • Genel
  • Dev Kompleks’te dev maçlar – Kocatepe Gazetesi

Dev Kompleks’te dev maçlar – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Fenerbahçe Olympique Marseille maçı öncesinde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya plaket ve çiçek takdim etti. Maçın devre arasında ise Afyon’da kamp yapan Suudi Arabistan Premier Ligi ile 1. Lig takımlarının yöneticileri de Başkan Çoban’a takım formaları ile flamalarını hediye etti Türkiye'nin en büyük Spor Kompleksi’ne sahip Afyonkarahisar'da, futbol şöleni devam ediyor. [&hellip]

Dev Kompleks'te dev maçlar

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Fenerbahçe Olympique Marseille maçı öncesinde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya plaket ve çiçek takdim etti. Maçın devre arasında ise Afyon’da kamp yapan Suudi Arabistan Premier Ligi ile 1. Lig takımlarının yöneticileri de Başkan Çoban’a takım formaları ile flamalarını hediye etti

Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksi’ne sahip Afyonkarahisar’da, futbol şöleni devam ediyor. 21- 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali’nin ikinci maçında Fenerbahçe, Fransa’nın köklü kulüplerinden Olympique Marseille ile karşılaştı. Bu yıl yaptığı transferlerle yıldız isimleri kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, Olympique Marseille’yı 3-1 mağlup etti.
Özellikle büyük spor kulüplerinin vazgeçilmez kamp noktalarından birisi olacak Spor Kompleksi, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Antalyaspor’un yanı sıra Avrupa’nın büyük kulüplerinden Marseille ile Olimpiyakos takımlarının yer aldığı organizasyon bugün ve yarın da devam edecek.
SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARINDAN BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Başkanı Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın ikinci maçına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, İlçe kaymakamları, işadamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda sporsever katıldı.
Maç öncesi Başkanı Çoban, Organizatör Gündüz Dönmez ile birlikte turnuvaya katılımlarından dolayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya plaket ve çiçek takdim etti. Maçın devre arasında ise yine sezon öncesi kamp yapmak için Afyon’a gelen Suudi Arabistan Premier Ligi ile 1. Lig takımlarının yöneticileri, gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Başkanı Çoban’a teşekkür ederek, takım formaları ile flamalarını hediye etti.
Afyon Futbol Fest organizasyonu bugün ve yarın Antalyaspor’un oynayacağı karşılaşmalarla sona erecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme