'Desteklerimiz her zaman devam edecek'

İscehisar Mercan Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen ve 14 takımın katıldığı Voleybol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup etti. Final müsabakasında Sandıklı Mustafa Kemal Ortaokulunu 2–0 mağlup eden Mercan Ortaokulu il şampiyonu oldu. Mercan Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı da 22 takım arasından Afyonkarahisar üçüncüsü olmayı başardı ve üçüncülük kupasını aldı.Voleybol karşılaşmalarını izleyerek öğrencilerin heyecanına [&hellip]

İscehisar Mercan Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen ve 14 takımın katıldığı Voleybol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup etti. Final müsabakasında Sandıklı Mustafa Kemal Ortaokulunu 2–0 mağlup eden Mercan Ortaokulu il şampiyonu oldu. Mercan Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı da 22 takım arasından Afyonkarahisar üçüncüsü olmayı başardı ve üçüncülük kupasını aldı.
Voleybol karşılaşmalarını izleyerek öğrencilerin heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu olan, bizlere bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecek.” dedi.   

Bakmadan Geçme