'Destekleri Değerlendirmek Zorundayız'

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, sağlık turizminde verilen desteklerden Afyonkarahisar'ın yararlanması gerektiğini belirtti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Termal Sağlık Turizmi Toplantısı’nda ev sahibi olarak hitap etti, Serteser, “
Çok önemli destekler veriliyor. Bunu en iyi şekilde Afyonkarahisar olarak değerlendirmek zorundayız. Bizim hizmet sektöründe en önemli termalle birlikte birleştireceğimiz diğer otellerdeki en önemli konulardan bir tanesinin sağlık turizmi olduğuna inanıyorum. İlk defa bir HİSER projesinin talimatını verdim. Gerçekleştireceğiz” dedi. 

SAĞLIK TURİZMİNİN DE BAŞKENTİ 

Serteser, konuşmasına şöyle devam etti:

Afyonkarahisar nasıl ki termalin başkenti sıfatını aklı olarak aldıysa, sağlık turizminin de  başkenti sıfatını alması için hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtiyorum. Şu anda aslında dünyanın en yeşil odasındasınız. Tüm enerjisini yenilenebilir enerjiyle sağlayan hatta bir miktarını satan yağmur sularını bile toplayıp kampüsünde kullanan Londra'daki bir derecelendirme kuruluşunu, dünyada çok önemli iki kuruluştan biri olan bir kuruluşun dünya yarışmasında birinci olmuş bir odadayız.”

Yorumlar 1
Ali Genç 17 Eylül 2024 13:45

Hep para para Afyon’un imkanlarıyla zengin oluyor kazandıklarınızı Afyon İÇİN harcamıyorsunuz Afyonsporun haline bi bakın ve iş adamları olarak utanın..

Bakmadan Geçme