• Haberler
  • Genel
  • “Destek sizden, çalışmak bizden” – Kocatepe Gazetesi

“Destek sizden, çalışmak bizden” – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Ahmet Sav, üyelerin desteği oldukça çalışma azminden bir şey kaybetmeyeceeklerini söyledi İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu, İscehisar Esnaf Odası Çok Amaçlı Salon'da yapıldı. İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav 'Yönetimde yer alan arkadaşlarımız ve oda personelimizle birlikte başarılı çalışmalar yaptık. [&hellip]

"Destek sizden, çalışmak bizden"

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Ahmet Sav, üyelerin desteği oldukça çalışma azminden bir şey kaybetmeyeceeklerini söyledi

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, İscehisar Esnaf Odası Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav; “Yönetimde yer alan arkadaşlarımız ve oda personelimizle birlikte başarılı çalışmalar yaptık. Oda personelimize ve yönetimimizdeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sizler bize güç verdiğiniz. Biz 5 yıl önce göreve geldiğimizde bazı çalışmaların planlamasını yaptık. Gerçekten olağanüstü gayret sarf ediyoruz. Sizin verdiğiniz desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Destek sizden, çalışmak bizden. İnşallah ilerleyen zamanlarda esnafımıza daha güzel hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı.
PROJELERE İMZA ATILDI
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak; “Ben bugün burada üç unvanımla sizin karşınızdayım. Birisi İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyesi olarak, İkincisi İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak, üçüncüsü de Afyonkarahisar’daki 18 bin esnafın temsilcisi olan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı olarak aranızdayım. Sizlerle beraber olmaktan mutluyum, gururluyum. Yönetim kurulumuza ve başta başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Üç tane Avrupa Birliği Projesi yapıldı. Şu an içinde bulunduğumuz bina belediyeden satın alındı. Halen daha borcunu ödüyorlar. Bu salonda yaklaşık 1000kişiye de eğitim veriliyor” ifadelerini kullandı.
KURUL’A
YOĞUN KATILIM
Genel Kurul’a Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Oda Başkanı Atilla Kocabaş, Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ergül Aykın, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ile çok sayıda oda başkanı ve temsilci katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme